dilluns, de novembre 29, 2010

Crònica d'una victòria anunciada


 Així ha quedat l'espectre polític català:

En total 135 escons

En una primera mirada, abans de 24 hores de "digestió", només es poden ressaltar evidències: El "bitzac" que han rebut Montilla i cia. és espectacular, com un directe de l'Urtain dels seus bons temps en tota la barrada. També un bon avís per a navegants : Les dretes tornen i amenacen.
I una nova positiva: Haurà de governar un de sol, ( amb matisos) sense equilibris de tripartits i pactes interessats i vergonyants. Això ja m'agrada més.
Al Mas i la seva federació, ara els ve "el cagar de maig" com diem per aquí. És qüestió de trempar la "vareta màgica" de la que tant presumia. Ara que no ens vingui que no l'ha trobada.



Hem enviat el PxC a pasturar i els Ciutadans estaran quietets. Sorpresa del Laporta (L'ombra del Barça és allargada). Ni ell s'ho creu. I al Carretero a sus "carretas". Esquerra i Iniciativa com dos bessonets que paguen les seves entremaliadures i frivolitats de tripartit (la cabra pels seus pecats...).
I per avui ja n'hi ha prou.
Esperem esdeveniments esperançadors, amb permís de la mare Crisi i de l'UE.
Bones festes!!

Fonts:
http://www.vilaweb.cat/
http://higiniherrero.wordpress.com/2010/11/26/resultats-eleccions-al-parlament-de-catalunya-2010/

2 comentaris:

Què t'anava a dir ha dit...

Ara la patata calenta la té el Mas, Sinó s'espavila li pot passar com li passaria al Zapatero si ara convoquessin eleccions. Avui en dia governar no és cap xollo

Nevot ha dit...

Home, governar a Calafell sí que ho és.
Que li preguntin a uns quants que volen eternitzar-se al govern.
Alguns ja estàven en la dècada dels 80 i encara volen seguir.