dimarts, de novembre 30, 2010

Més premsa catalana!!


Fa tres dies que va néixer el diari ara i ho va fer amb bon peu. S'ha trobat amb dos esdeveniments importants en la vida catalana . Les Eleccions al Parlament i el gran triomf del Barça sobre el Madrid. És bó que surtin mitjans  de comunicació nous amb la nostra llengua. Es pot consultar també la seva web.

Aquí he fet una còpia de la seva presentació

L'ARA és un diari impulsat des de tres àmbits. D'una banda, el grup Cultura03, líder de les revistes en català amb títols com Sàpiens, Descobrir, Cuina o Time Out. De l'altra, un conjunt d'empresaris i inversors, entre els quals hi ha la Fundació Lluís Carulla, el grup Focus, Ferran Rodés o Víctor Font (cofundador de Delta Partners). I, finalment, un grup de periodistes que formen el consell editorial i entre els quals hi ha Toni Soler, Albert Om, Antoni Bassas, Xavier Bosch i Carles Capdevila, que és el director del diari.
L'edició en paper es basa en l'anàlisi, el context i l'aprofundiment. Més que centrar-se en la crònica del dia anterior, dóna les claus per entendre la jornada en curs. La web té el domini de l'actualitat i inclou també tots els suports multimèdia i els espais de participació. També inclou els Punts de Trobada amb notícies, serveis i blogs dedicats a les següents comunitats: Time Out (oci a Barcelona), Criatures (pares i mares), Mestres (comunitat educativa), Emprenedors, Ciència, VaDeJocs (videojocs), Descobrir (turisme interior), Cuina (gastronomia) i Sàpiens (història).
Per elaborar tots aquests continguts, l'ARA compta amb la primera redacció integrada de Catalunya, on prop d'un centenar de professionals treballen indistintament per tots els canals disponibles, per tal d'assegurar que cada notícia va a trobar el seu lector.

Sigueu benvinguts!!




2 comentaris:

Què t'anava a dir ha dit...

Vaig comprar el primer exemplar i la veritat que està molt bé. És diferent i a veure com va sortejant tota l'actualitat d'aquest món. Sempre és bo que vagin surti nous mitjans de comunicació. aquest sembla que està al voltant d'Omnium cultural

Blog de Segur ha dit...

Mai plou a gust de tothom

http://lagrancorrupcion.blogspot.com/2010/11/ara-otro-periodico.html