dissabte, de novembre 27, 2010

El temps polític

  
La frivolitat al poder

Com podeu veure el calendari del frare no falla mai. Tant si és temps meteorològic com si és temps polític.
A Calafell ho tenim "revolt" com assenyala el caputxí. Ara, quan s'acabi el batibull de les eleccions que avui "reflexionem", començarà la nova campanya per escalfar les butaques de la Casa de la Vila. Com podeu veure en la nostra enquesta particular el que té més números de la grossa municipal és l'Olivella. Encara que hi ha un 40 per cent a qui no li agrada cap dels proposats.

Aquí tot s'hi val.
En aquesta campanya que ara hem cremat, s'han donat els fenòmens exponents de la nova era política. Amb vídeos de "marcianitos", clips eròtics i pseudopornogràfics. Això ha canviat, però només en els aparadors. Els protagonistes són els mateixos i la seva política és cada dia més casposa, amb lleis electorals obsoletes i interessades.
Pel que fa a casa nostra, hem de ressaltar  l'actuació del schowmen que ha sortit de l'armari polític i ha aparegut de forma explosiva, posant-se a "la page", i  com aquell Ruiz Mateos disfressat de Superman, ell surt de xèrif Luky Luke i ens tracta de "Jodidos" com si fóssim els Dalton.  Això és bo, al menys riurem per no perdre el costum a Calfell.
Encara que en  el món faranduler de la política, això no és pas nou. Tenim l'exemple recent de la CORI de Reus on el Santmaria, "Elvis" post modern, causa estralls en la capital del Baix Camp. I la ja clàssica Cicciolina que va introduir al parlament italià el morbo eròtic del seu mamellam entre l'antiquada política romana.


 


Endavant J.R.M.C. a veure on arriben les teves elucubracions i si no assolin un bon govern municipal, al menys "fliparem" amb "canutos" de Romaní ... Ara, això sí que t'ho demano, no se t'acudeixi fer com aquell dels Ciutadans X C (?) i córrer en pilotes pels nostres carrers; podria ser  dramàtic.


                 La parlamentària Italiana Cicciolina

1 comentari:

Nevot ha dit...

Sí home, tú ves donant idees i em veig a la meitat dels polítics corrent en boles pels carrers de Calafell.

Al menys un no sé on es penjaria la estrella de sheriff, però millor no imaginar-m'ho...