dimarts, d’agost 24, 2010

“Palos” i veles


Com ja haureu pogut comprovar, l’ajuntament de Calafell i del Vendrell, darrerament, han esdevingut molt mediàtics amb el tema del Top-mata.
La decisió de posar els pobres negres en un corralet per dominar-los millor ha estat un pegat al cul, però ha venut imatge. Els comerciants segueixen emprenyats.
El Benet Jané (Alcalde del Vendrell ) va desenterrar la frase dels vells pescadors  Que cada "palo" aguanti sa vela
La vela deu ser la responsabilitat i  "el palo" els responsables. Faré unes consideracions sobre responsabilitats:
1)  Aquest allau d’emigració no és més que un impost retardat de l’espoli que la vella Europa va fer en les seves colònies.
2)  Qui fabrica les falsificacions del gènere que venen aquests pobres desgraciats?

3) Qui permet l’entrada d’aquest gènere, la majoria il·legal, en el país? ( Made in  China, in India , in Honk kong, etc..)
3) Quina llei d’emigració s’aplica?




Tot un caos, un merder que ara volen descafeïnar amb les solucions d’aquests dos alcaldes.
I la més barroera incongruència, la del conseller Saura que es va despenjar així: "La decisió de concentrar els top manta en un indret concret és bona, però nosaltres seguirem aplicant la llei"
Quins collons: Apa! tots en un corralet i, aleshores, bastonada. Clar, així els podran “matar” a tots d’un tret. Com sempre, posant pedaços.
I mentrestant, els comerciants manifestant-se contra aquesta decisió.  Això no hi ha qui ho arregli.
Però a Calafell ha sorgit “un raig de llum fresca” (frase del desaparegut M. Roso): El senyor Romero! Que surt de l’armari i, jugant-se els 120.000 euros anuals que li paguem, arremet contra l’alcalde, s’ofereix per a salvar-nos i es posa al costat dels comerciants. I de passada ens recorda que encapçala una nova llista (quina coincidència) amb  la panacea per al comerç de Calafell. Això si no li agafa una altra depressió.
Quin “palo”!

4 comentaris:

Glòria ha dit...

Ten tota la raó Melich, ahir vaig ser en una reunió proposada des de el consistori del Vendrell que en petit comitè ens volen fer combregar amb rodes de carro.
Segueixen amb la dicotomia “del menos malo” i no claudicaran.
Però la majoria de botiguers babaus, l’hi reien les gràcies al Sr. Benet,assumint que ai pobrets ajuntaments estan desbordats i no poden fer-hi res.
Avui es la gran reunió amb el Saura, però deixeu-me que dubti dels resultats en una taula que no hi ha representats dels comerciants afectats,( perquè no els han volgut) i falta que l’Estat Espanyol és posicioni en el tema que és pretén solucionar i de moment res de res.
Qui se’n beneficiarà d'aquesta reunió, la impotència o la incompetència?
La veritat és que ara l’estiu ja s’ha acaba i amb ell momentàniament el problema, l’estiu que vindrà veurem la continuació.......

Què t'anava a dir ha dit...

han quedat per parlar i posar bones intencions pero no faran res. si en una reunió hi ha molt polític en realtat no volen fer res. es per que sembli que fan algo. pura farandula.

Sonia Mirambell ha dit...

Al 1 de setembre, s'acabat ...

I a per altre cosa ..., que aquí no passa res

Aura ha dit...

I entre tanto top y entre tanto manta están los que miran, los que escuchan y los que opinan, los que compran y los que revenden y los que ahora si y los que ahora no. Hay los que les miran de reojo y les alaban y los que les alaban y les dan la espalda. Aquí cada uno pinta según dance la brocha.