divendres, d’abril 16, 2010

Visca el teatre

Hola amics i amigues , després d'uns dies amb el PC a la UVI (Un troià fll de P.) torno a reprendre l'activitat internauta


Una bona notícia en el món del nostre teatre.
El president de la Federació ens comunica:

Benvolguts amics i amigues:

Dimarts va ser un dia especial per a tots nosaltres.

Dimarts, 13 d’abril del 2.010, el Govern de la Generalitat de Catalunya ha concedit a la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya la Creu de Sant Jordi.

Vull compartir la meva satisfacció i la meva alegria, amb tots vosaltres perquè és un guardó de tots els que estem en aquest mon del teatre d’aficionats, de tots els que ens esforcem per fer-ho cada dia millor, de tots els que treballem per què aquest art sigui cada dia més conegut i admirat.

Segur que serà un estímul per a seguir endavant amb més força.

Felicitats, doncs a tots, perquè tots som la Federació.

A més, un agraïment especial a tots els grups o particulars que vàreu fer arribar la vostra adhesió, perquè fos possible aconseguir aquesta distinció tant important al nostre país.

També, dissabte passat, vàrem recollir el “Premi Tablas”, que atorga la Federació de Teatre Amateur Comunitat Valenciana.

Tot plegat serà un al·licient més dins la celebració dels nostres 25 anys d’existència.

Una forta abraçada a tots i a totes!

Josep Rafecas i Jané

president

6 comentaris:

Mon ha dit...

El que realment cal es mes ajuts al teatre amateur, mes promoció i en molts casos sales de teatre on aquests grups de teatre d'aficcionats (veritable escola de la majoria dels nostres actors i actrius)puguin representar amb dignitat les seves obres.
Felicitats a tots (i a mi mateix per la part que em toca)...

el mèlich ha dit...

Hola MOn i mont-roigencs.
Saps? Jo fa uns quants anys sis o est vaig impartir un curset de teatre a Mont-roig. Amb el Madico i la seva esposa, tambbe hi havia la Judit, l'Albert,que és nebot meu, La Maria Colomé i amb la meva cosina Magda Garcia, entre d'altres. En tinc un molt bon record. Vam fer l'espectacle de fi de curs a l'església vella, que per cert, te molt mala acústica.
Salut!!
J. Mèlich

Mon ha dit...

Hola Melich
Hola jo estic assajant una obra amb
La Maria, el Joan M. i la Teresa M, la seva dona entre d'altres i la dirigeix l'Albert. Ja veus, un poble amb aficció i sense un teatre digne
salutacions
Mon

el mèlich ha dit...

Hola Mon.
L'Albert és fill de la Pepita Garcia, cosina germana meva.
Esteu assajant la de la Verge de La Roca?
Salut!
J. Mèlich

Jobove - Reus ha dit...

Si tens troians es que igual no tens un bon anti-virus, a aquesta adreça hi trobaràs un antivirus (es el que faig servir)gratuït i molt pràctic, 14 milions de persones no se equivoquen al tenir-lo

salutacions

http://avast.softonic.com/

Què t'anava a dir ha dit...

eiei enhorabona pel guardó. però és molt més important tots els aplaudiments que rebeu en cada muntatge que una creu de sant jordi que ja no és el que era.