dimecres, d’agost 19, 2009

Vicenç Solé


Calafell ràdio, una veu menys

En aquest món tot és efímer. ja els clàssics ens diuen que "No hi ha res que duri sempre". Calafell ràdio ha perdut una veu. En aquest cas la veu de Vicenç Soler.

Que a la nostra emissora local hi hagi anades i tornades no és gens estrany. Tots els mitjans de comunicació que depenen de l’administració solen ser olles de cols que van al ritme dels bulls de la política. Cada partit té els seus equips sempre

preparats per trasbalsar les programacions segons el vent que bufa.

Però el cas del Vicenç, n’era una excepció notable. Es pot dir que era una de les veus més veteranes de l’emissora. Ja des de la prehistòria, amb el mític programa que compartia amb la Remei Ferrerons, passant pel popular “Tal com raja” presentat amb el Pep Mañè i els seus personatges Pere i Pau, fins el darrer “Grans orquestres”, el Vicenç va ser fidel a la carxofa radiofònica. Segons paraules seves, en una entrevista,”la meva vocació ha estat sempre la ràdio”. I així ho ha demostrat durant tots aquests anys, més de vint, en la nostra emissora (bé en teoria, nostra)

El Vicençs i la Remei, en un programa de Calafell Ràdio molt recordat, on va reunir un gran nombre de calafellencs que havien fet la mili al "Ministerio de Marina" de Madrid . Eren els "mariners del Pita". Molts d'ells ja o són entre nosaltres.

Ara el Vicenç, com diem en teatre, ha fet mutis. No he parlat amb ell per poder saber amb certesa els motius. Sí que m’ha arribat que ho ha deixat per voluntat pròpia. Potser ell ens podria aclarir més coses o potser no cal...

Cansat? Fastiguejat? Cremat? Desil·lusionat?

El que sí que puc dir, Vicenç, és que molta gent trobarà a faltar la teva veu que ja era una de les veus de Calafell ràdio, per mèrits propis.

Potser algun dia tornaràs a “fotre’ns la tabarra”? Per mi, que sigui aviat...

Fins ara.

4 comentaris:

Què t'anava a dir ha dit...

Amb aquest director l'haurieu de donar un càrrec de director general de zones verdes de Calafell i així segur que no tindria gaire feina entre la crisi i el poc espai que queda no faria coses rares per l'emissora

maria verge ha dit...

Hola mèlich puc pensar que el Vicenç esta fastiguejat, o desil.lusionat i sobre tot cremat ara be cansat "MAI" i molts sabeu per que ho dic, la radio no cansa, la radio te la fan aborrir segons quins personatjes estan el cap davant i no saben valorar a les persones com el Vicenç que sempre ho ha fet desinteresadament.
Una abraçada ben forta i un petó i molta sort pel Vicenç ell ja sap de que parlo.

Oyente ha dit...

Ni cansancio ni nada. Simplemente lo han echado. Su programa desaparecio de la parrilla y el se entero el dia que fue a la emisora y no le dejaron ni entrar. El mismo estilo que en un caso anterior, que causo gran revuelo.

Mariano José (de Larra, por supuesto) ha dit...

No se esfuerzen ustedes. Con la excepción de este bloc, todos los que armaron la de Dios es Cristo con el caso de Ramón Aurora, miran ahora hacia otro lado. O es que consideran que Vicenç Solé no es de los suyos, o más bien es que quienes agitaron el escándalo anterior consideran "amortizada" Calafell Ràdio.

Menos mal (es un decir) que el caso de Solé es más grave, aunque sea a base de contar años de colaboración desinteresada o porque ha sido despedido todavía más a la francesa que Aurora. A él al menos lo despidieron por teléfono.