divendres, de setembre 28, 2007

No sóc monàrquic







Què me’n dieu de la batalla dels Borbons socarrimats?
A aquesta família li estan muntant una bona mogudeta, darrerament. Entre la putada del Jueves i ara la falla que han muntat els independentistes, ja tenen distracció. Al menys que rumiïn ja que no tenen res més que fotre.
Jo sóc antimonàrquic, ho dic així de clar. I més concretament, antiborbònic. Encara que aquest tòtiles que ens van imposar, diuen que la majoria, no tingui la culpa del què van fer-nos els seus avantpassats (No cal recordar la història, no?), quan el veig no puc evitar pensar amb tota la nissaga.
Ara es queixen del tracte que se’ls dóna. No haver-s’hi ficat. La democràcia és això. Al Busch el cremen cada dia en alguna plaça i ja el veieu, ell tant panxo.
Diuen que "España se està rompiendo". Jo pregunto : en realitat Espanya existeix? Crec que no ha existit mai. Hi va haver una reina i un rei que no "montaban tanto" que es van entestar en lligar tota la península Ibèrica en un jou. Van voler barrejar aigua i oli: Gallecs, Castellans, catalans, bascos, etc...I això no ho fa lligar ni el Ferran Adrià amb tots els seus revolucionaris experiments de cuina. Espanya mai no ha existit, només que en la ment il·luminada de quatre feixistes que prediquen "España" una i no s’ho creuen ni ells.
Això és el què penso.
I a qui li piqui que s’ho rasqui i el qui es cremi que s’hi posi aigua.
Per anar fent boca i per assaborir una mica més la moguda, vegeu aquests dos you tubes que m’han recomanat.



i a la contra




Vinga! les vostres opinions

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tu ho has dit tot...