dimecres, de novembre 07, 2012

Obama 4 anys més

No sóc pro-ianqui. He criticat molt la seva política. Però he de dir que tenen la meva admiració i hem d’aprendre molt d’ells en quasi tot. (dic quasi). Ha tornat a triomfar un president negre. Una lliçó d’un poble que està pel damunt de les races, i de les creences. Un poble on, qui val TIRA ENDAVANT. I és un poble que només té 200 anys. Aquí estem ancorats en els prejudicis, els tabús i el racisme més caspós. És impensable, ara per ara , que acceptéssim un president àrab, xinès o equatorià (per anomenar algun exemple). Ens manquen molts plats de sopa (com deia la padrina) per arribar a la sola de la sabata dels EU. Felicitats OBAMA!!
Ser fidels a les nostres tradicions no vol dir ser reacccionaris ni fanàtics.
Ser nacionalistes, federalistes o  independentistes no vol dir estar tancats al món. Cal mirar i poder aprendre dels qui ens superen.
No sóc pro-ianqui.  He criticat molt la seva política. Però he de dir que tenen la meva admiració i hem d’aprendre molt d’ells en quasi tot. (dic quasi). Ha tornat a triomfar un president negre. Una lliçó d’un poble que està pel damunt de les races, i de les creences. Un poble on, qui val TIRA ENDAVANT. I és un poble que només té 200 anys. Aquí estem ancorats en els prejudicis, els tabús i el racisme més caspós. És impensable, ara per ara , que acceptéssim un president àrab, xinès o equatorià (per anomenar algun exemple). Ens manquen molts plats de sopa (com deia la padrina) per arribar a la sola de la sabata dels EU. Felicitats OBAMA!!
Ser carrosses, no vol dir ser reacccionaris ni fanàtics.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

A Catalunya be que hem tingut un President de la Generalitat d'origen andalús, i si vingues el cas, que vindrà, també en tindrem d'altres llocs.

Anònim ha dit...

Putos catalanes de mierda independentistas