dilluns, de febrer 15, 2010

Carnestoltes 2010

Canvi de ruta

Enguany hem tingut un Carnaval polèmic. No sé si per la crisi o pel mal temps, la gent està molt crispada. El veïnat té el punt de mira posat en l’ajuntament i l’ambient no és bo. Tenim el galliner esvalotat.

Sembla que els qui manen juguin a fer cabrejar el públic. Els expositors dels carrers, els Reis, el Parc Nadalenc, el POUM...i ara el Carnaval. Entre les obres del passeig marítim i la prohibició de pas pel carrer Vilamar, han acabat d’encendre la pólvora.
Mentre la Rua passava per l'avinguda Mn. Jaume Soler (al costat de la via), el carrer Vilamar era un cmentiri

Tot i això en el cas del Carnaval no hi ha unanimitat. Uns diuen que el Carrar Vilamar és perillós per la quantitat de públic que hi ha al pas de les carrosses. Els altres diuen que si el carnaval no passa pel carrer del mig, no és Carnaval, i que amb més de vint anys que es fa, mai ha passat res.

El dissabte, emb el fred i el canvi de ruta, no hi havia gaires badocs.

Jo crec que hi ha un manca de comunicació entre tots. Les comissions han d’acordar què es fa. Però a les comissions hi ha d’haver participació.
En aquest bloc he proposat una enquesta . Un 77% és partidari que la rua passi pel carrer Vilamar, la resta diu que no. En els meus contactes amb lla gent del veïnat, he trobat també una majoria de partidaris que la rua passi pel Carrer de Vilamar. A veure com es resol aquest tema en el proper Carnestoltes. Els més pessimistes diuen que el Gran Carnaval de Calafell, es mor. Jo crec que no, que tot es pot endegar al gust de tothom. Com diuen els polítics “Hi ha d’haver consens”.

3 comentaris:

Què t'anava a dir ha dit...

el vilamar es estret. l'any passat algu va pendre mal i tot diumenge per la tarda. l'ideal el passeig marítim pero a calafell teniu la mania d'estar en obres fa una eternitat en aquest preuat espai.

Sonia Mirambell ha dit...

Molta raó portes , Miquel!

I com els de Segur sempre tenim quelcom a dir :

Seguim sense entendre perquè aquesta solemne costum també d’una rua per la façana , façana a on ¿?¿? i... una rua sols per a tots i per a tothom i una, una, una sols de cada cosa ¿?¿?, deu de ser cosa d’anar sumant!

Si ... al cap i a la fi a Calafell i han dues rues ..., ei! que no dic que no em sembli be lo de la platja i poble, nomes que més que una rua per a molts/es es una prova d’esforç per preparar possibles i properes maratons, ¿?, no veig la façana marítima per enlloc enguany!, el que si em vist es malestar en els comerciants, es que ..., no parem mai de queixar-nos, som el que no i ha!!!

Anònim ha dit...

Miquel, no es pot dir blanc a un lloc i negre a un altre. Saps que passa? Que la gent lleguim força blocs i ens sobta els canvis de rumb.

Tot i això, estic espectant de quant faràs una enquesta sobre racisme al Vendrell i les expectatives de PxC (segur que això també és periodisme i interessa la comarca).