dijous, de setembre 03, 2009

Ara que la tenim...



"La quota mensual d’adult és de 39 euros i els empadronats tenen una reducció de dos euros. Els joves han de pagar 34 € (dos menys els empadronats), i els pensionistes, jubilats i discapacitats 29 (dos euros menys els empadronats). També hi ha abonaments familiars i tarifes de caps de setmana. La quota de la matrícula és de 55 euros, 100 si és familiar."

Tret de la pàgina web de l'ajuntament

L'esperada piscina
Com podeu veure, ahir vaig incloure una nova enquesta. Es tracta d’un tema d’actualitat i del qual s’han generat versions per tots els gustos.

El complex Vilarenc Aqua (Nom de detergent o d’anunci de crema de bellesa), està a punt d’arrencar i ja fa dies que estan obertes les inscripcions.

Com que estem en temps de crisi, el que més importa és el tema preu.

Uns diuen que és massa car. D’altres que ja està bé.

S’ha obert un debat en el qual, els que troben el preu ajustat diuen que la comoditat és un avantatge.

La majoria anaven al Vendrell on l’abonament és més barat . Però els inconvenients del desplaçament, la gasolina i la peresa a l’hora de decidir-se, així com la massificació en hores punta, juguen molt a favor de quedar-se a Calafell.

El lloc és tant cèntric que pràcticament s’hi pot anar a peu des de qualsevol indret del municipi. Sí, Segur i les urbanitzacions ho tenen més pelut. Però aquests nuclis que un dia seran independents, ja tindran les seves pròpies instal·lacions. Només es qüestió d’anys i paciència.

A l’enquesta he demanat només unes respostes simples. Podeu votar més d’una opció. Espero la vostra col·laboració.

Per aclarir la frase del parèntesi, he de dir que la meva opinió és que ningú anomenarà Vilarenc Aqua a aquestes instal·lacions. Seran simplement "La Piscina" (amb els anys que l’hem esperada només faltaria que haguéssim de memoritzar aquest nom tant lleig). Si no, al temps.

Reflexió final

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Com es nota que el Sr. Mèlich no pateix les mancances de les Urbanitzacions. Miri, no es pot dir que "es qúestió d'anys i paciencia" tindrem les coses quan allò que manca es el mes necessari i que el Sr Mèlich gaudeix simplement per fet que por viure a Calafell poble. No em sembla malament que hagin fer la piscina sino que hagin destinat uns diners que fan falta per possar al dia les nostres urbanitzacions. Donis una volta per elles i veurà que algunes semblen l'Irak bombardejat ple de forats i de casas abandonades.
Sis-i-plau no faci demagogia!

el Mèlich ha dit...

Senyor o Sra. Calafell 2008.
Em sap molt greu que no hagi sabut o volgut interpretar el meu escrit.Si pensa que faig demagògia, pot llegir el què diu el Felipe, amic de la Mafalda, i que he insertat al marge del meu bloc:
Precisament abona el que diu vostè: Abans de començar quelcom s'hauria de mirar què és el més necessari. Es més o menys aquesta la interpretació. No?
Potser no m'he sabut explicar.
Per als nostres manaires, Segur i les Urbanitzacions són móns diferents, móns a part. Aquesta és la crua realitat.
Jo sempre he predicat el vostre dret a la Independència.Sols funcionaríeu millor.
Aff.
J. Mèlich

Què t'anava a dir ha dit...

Ara falten que busquin bons monitors i els paguin com deu mana. sinó malament.

bañista ha dit...

Y lo mejor de este pueblo: quienes promueven la campaña contra los precios son los mismos que impusieron las tarifas cuando adjudicaron la piscina. Por cierto, tres días antes de las elecciones.

He leido declaraciones de Joan Olivella en las que dice que el actual gobierno podría haber hecho más para bajar las cuotas. Pues claro, cómo no habíamos caído. Es que somos tontos y no nos merecemos una oposición tan inteligente y sagaz.

Claro que algunos no nos chupamos el dedo y nuestra única duda es si se trata de demagogia o de delirio. Venga, hombre, señor Olivella, dese un chapuzón en esa piscina, que según usted es suya, que le vendrá bien para refrescar las neuronas.