dissabte, d’agost 15, 2009

Solucions platgeres


LL’ajuntament de Calafell ja té solucionat el tema dels pipicans i els cagacans.

Són les pilones del carrer Mallorca i paral·lels. A cada pilona hi ha un urinari caní, i al costat les nostres "estimades mascotes" poden aprofitar també per cagar-hi.

És una demostració de “l’excel·lència turística” que tant encertadament es du a terme en el nostre municipi (Al menys a la platja). Fora expositors als carrers i que els gossets es sentin còmodes a l’hora de fer les seves necessitats. Faltaria plus.

Ah i pels fumadors se’ls ofereix la platja de cendrer: Hi ha més burilles que grans de sorra. El meu net ja s’ha acostumat a jugar amb filtres de cigarreta. Els fa servir de merlets dels castells...

3 comentaris:

Bandini ha dit...

Y eso no es todo.

Si por aquellos calores de la vida te da por darte un baño, puedes usar como colchoneta improvisada una de las numerosas compresas flotantes, anémonas de algodón empapado, y practicar el tan aristocrático deporte de la pesca con condón. Pesca libre, por supuesto, como el amor hippie. Y hablando de "hippies de papá", las cuatro gotas restantes de las latas de refrescs y cerveza vertidas por los simpáticos jovenzuelos ( y no tan jovenzuelos, que no todo el monte es orgasmo) puede calmar tu sed, así como las migas aprisionadas en las tan relucientes bolitas de albal pueden acallarte el gusanillo.

En definitiva... ni Marbella, vamos...

( Y la semana que viene, hablaremos del pestazo a Nivea)

Què t'anava a dir ha dit...

Sou els millors a calafell

serg verge ha dit...

Quanta raó, aquest matí fent esport per la platja me les he tingut amb un propietari de gos (quina plaga, els propietaris de gos, vull dir) que tenia la bèstia corrent i cagant per la platja. Li he dit que anés a recollir els excrements i m'ha contestat que els recollis jo, el fill de p...
I no era un jovenet irresponsable, sino un madur d'aquests que desprès deuen anar donant lliçons de civisme. ¡Mamma mia!
---------------------------------
(Molt bo el comentari de Bandini)