dimecres, de juliol 08, 2009

Mosquits



Xupa, xupa, malparit!


agaudi.wordpress.com/2007/10/8/


A mi, em sembla que m'ataca el mosquit -gat. No sé si és tant criminal com el tigre, però sí que és molt emprenyador.
Fa uns dies que estic apurat amb aquest "xupopter". Tinc les cames com un bancal de maduixes. M'he posat totes les potingues que m'han dit, pomades, esprais, aparells als endolls.... i res, els "gats" segueixen atacant. Estic temptat a fotre'm un bon got de cianur, sal fumant o cicuta a veure si me'ls enduc d'aquest món.

Feia anys que a Calafell no hi havia una plaga de mosquits tan virulenta com enguany. És potser un símptoma de la crisi?
Estic espantat, es comença pels mosquits, es segueix amb els polls, les paparres i , acte seguit, entren en escena les rates...Potser Déu ens enviarà les set plagues d'Egipte...Potser això són els prolegòmens de l'Apocalipsi...
No ho sé. Jo estic realment desesperat. Tot el dia grato.

No hi hauria maneres d'enviar-los a xuclar a l'ajuntament?...No vindria d'uns quants més.
Ajudeu-me. Què puc fer?...
He de deixar d'escriure, ja en tinc dos més a la pantorrilla...Uiiiiii!
M'esgarrifa pensar que el tigre s'enamori de mi...
Auxili!!



13 comentaris:

Pipo ha dit...

A casa, per sort, només ataquen al jardí. Vaig patir durant uns quants dies 3 picades de mosquit elefant (pel tamany de les ronxes, es clar) que vaig haver de mitigar amb corticoides i antihistaminics. Vaig comprar uns aparells que emeten ultrasons i, per sort, sembla que a dins de casa funcionen. Això sí... ens hem hagut d'oblidar de parar taula al jardí... és imposible estar a fora sense que rebis la salutació en forma de picadura d'algún mosquit.

Trini González Francisco ha dit...

Mosquiteres! A casa seeeeeeeeeempre hem tingut mosquiteres i a més a més fa un parell d'anys que hi hem afegit els ultrasons.

Per mitigar la picor rabiosa va de perles el Vicks Vapor-Up, sí, el de "se frota y basta" de tota la vida.
Si la picada és molt virulenta, una goteta d'amoniac a sobre, també és ma de sant.

Ni-noooooooooo tururururú...
ni-no-ni-no-no-ni-nooooooooooo tururururú...
ni-no-ni-no-no-ni-nooooooooooo
ni-nooooooooooo
ni-nooooooooooo
ni-no-ni-no-no-ni-nooooooooooo
ni-nooooooooooooo
nuuuuuuuuuuuuuuuuuu... (musiqueta Elena Francis) XDD
n

Carme Rosanas ha dit...

Nosaltres no havíem tingut mai mosquiteres... però ara en tenim. Això no hi ha qui ho aguanti... aquí sí que tenim tigres i dels de sempre també... no sé si són gats o gossos... però no hi ha qui els aguanti. En Guillem pobret, està com tu... i és que a casa seva no tenen mosquiteres!

Assumpta ha dit...

Uffffff he vist la foto de la "picada" a la llista de blogs de la Carme i no he pogut evitar passar a donar-te suport i ànim :-)

el Mèlich ha dit...

gràcies Assumpta.
però mira, del perdut treu-ne el què puguis, diuen.
jo a rel d'una picada de mosquit, he pogut conèixer el teu bloc que m'ha semblat magnífic.
No serà la darrera vegada que hi entri. Ademés, vius a la meva comarca de naixement, jo sóc de l'Argentera.
Un abraçada mentre les picors se'n van.
J. Mèlich

Què t'anava a dir ha dit...

Si enguany ens està atacant. esperem que marxi tota l'espècia d'aquest mosquit dins el mar i caigui enmig d'una ona grandilocuent i desaparegui per sempre

L'Amo del tros ha dit...

A mi me piquen fins i tot les papallones.
Vist que no hi tinc res a fer, jo procuro, al menys els fins de setmana, beure'm uns quants quïsquets i aixi ens torrem tots junts, mosquits, randilles, tots els altres hematofags voladors de les rodalies i jo.
He pensat també en posarme una llum intermitent dalt del cap i escriurem al front "BAR" amb rotulador, pero la dona no em deixa.
De totes formes, si tan et molesten les picades, un cotonet amb amoniac va de primera.
El pipi en un moment donat pot fer de substitut de l'amoniac, peró particularment em sembla una guarrada.

el mèlich ha dit...

Amo del tros:
Ja sé que els de La Cala teniu la pell molt fina i la sang amb gustet de codonyat, com jo.que sóc del Baix camp ...gent dolça, que hi fotrem.
Jo li foto de cerveseta o gintònic...no sé si els agradarà.
He provat això de l'amoníac i funciona...potser ara creixeré, el pare l'utilitzava per adob.
Salut!
J. Mèlich

Mariano José (de Larra, por supuesto) ha dit...

No le quepa ninguna duda de que las picaduras son una represalia orquestada por el Ayuntamiento. Vigile usted su calle, no sea que se vaya a encontrar a algún político con un frasco lleno de mosquitos, liberándolos en dirección a usted y dándoles instrucciones de a quien tienen que picar.

Anònim ha dit...

A Calafell ja fa molts anys que vivim envoltats de parásits que ens xuclen la sang, i no són pas insectes. Els trobareu si aneu per la Plaça Catalunya de Calafell poble, o a la Plaça de la Rectoria o a cal Bolavá entre d'altres focus, unteu-vos bé d'AUTAN si visiteu aquests indrets.

Mariano José (de Larra, por supuesto) ha dit...

Paradojas de la vida: entre los chupópteros se encuentra el autor de este bloc. Que critica mucho, pero se lleva su tajada. Pequeña, eso sí, que el hombre se conforma con las sobras.

Pregúntenle por los encargos que recibe como "home de teatre". Encargos retribuidos, claro.

Claro que es una desgradecido, que luego muerde la mano que le echa de comer. O que apriete tanto para que el despojo que le dejan en el plato sea algo mayor: también podría ser.

En fin, siempre abre la boca quien debería mantenerla cerrada a cal y canto. Él mismo se autodefine como "boques". Pues sí.

Cachi ha dit...

Jejeje,... Quin pencu!!! Això si que es pitjor que un mosquit.

Mariano José (de Larra, por supuesto) ha dit...

Señor Cachinero (supongo que eso quiere decir Cachi):

si su comentario sobre los mosquitos y los pencos se referie a mi anterior comentario sobre las actividades teatrales del señor Mèlich, debo decirle que si usted puede desmentir mi aserto, no se prive de hacerlo.