dijous, de juny 18, 2009

Uns se'n van i d'altres tornen

N'hi ha que diuen que estem bojos. Però a casa ens agraden les bogeries.





El forn de cal Bolet torna al poble.
Després d'uns quants anys, mes de 85, la família Bolet retorna al carrer Principal (Plaça de Catalunya, al costat de l'Ajuntament ) amb una nova botiga de pa, xarcuteria i granja.
L'antiga fleca de Cal Vadoret tanca les seves portes, perquè la seva mestressa, la Líria s'ha jubilat. El seu marit Marcel ho va fer ja fa uns quants anys, forçat per la seva salut.
Feia temps que el pa del nostre forn es podia comprar a cal Vadoret.
A partir de divendres dia 19 de juny s'obra el nou establiment.
Els Bolet, que es van establir a Calafell poble, fa 121 anys, segueixen fent pa i tornen al mateix carrer on el besavi Joan va arribar, procedent de Santa Oliva.
Qui ho havia de dir.


Permeteu-me un incís publicitari:

Us esperem a la nova botiga i desitgem que ens doneu l'acollida que tenim a la Platja i al mercat Municipal.
El pa del forn Bolet ja fa molts anys que és "El nostre pa de Calafell".

Liria i Marcel, gràcis per tot. Un comiat que només és un "a reveure "

10 comentaris:

Sonia Mirambell ha dit...

Felicitats !!!
Un xic de bogeria es necessita per desensopir-se ...
Ens veiem ...

Què t'anava a dir ha dit...

Diuen que el negoci ja no està a les platges que està en els pobles. Ja veig que tu segueixes les noves tendencies. molta molta sort.

Cachi ha dit...

Moltes felicitats Mèlich i Teresa!!!

Aquesta, es una gran noticia que posa de manifest, que al nucli del poble també es urgent que les inversions públiques comencin a fer acte de presència per tal de reactivar el motor econòmic d'un poble ara ben rovellat. Si tot va bé, al setembre començaran els esperats canvis urbanístics a la plaça i entorns del castell.
Vosaltres, en un acte de valentia, feu un gran pas endavant injectant vida i il·lusió a un indret que necessita moltes més actuacions d'aquest tipus. Aquest diamant en brut que es el nucli històric, ja comença a brillar per un raconet. Tan de bó entre tots, aconseguim que aquest esdevingui esplendorós.

Des d'aquí també, donar una forta abraçada a la Liria i al Marcel per tota una vida al peu del canó del Forn de Cal Vadoret.

Endavant!!!!!

Att,

Tomàs

Maria Verge ha dit...

Cada vegada m´ho posseu més facil, Teresa i Melich per continuar cumplin la promesa que va fer la meva àvia "LA VALERA" en el seu dia quan tenia tres fills per donar pa i no disposava de calers per poder pagar-lo,tant si esteu de la via per amunt com de la via per avall sempre hi haurà una "VALERA" que complirà aquella promesa. I com dieu els Kamameros "molta merda".

el Mèlich ha dit...

Moltes gràcies a tothom.
La nova botiga ha tingut una acollida extraordinària que ha superat les nostres prespectives.
Cachi ja saps que jo sóc un entusiasta de Calafell. No he de demostrar res. Si el nostre establiment col.labora en la tasca de fer un poble millor, serà un plaer per part de tots els Bolets.
Maria, és cert que la teva àvia Valera ens estimava molt,especialment a l'àvia Teresina; també la Carmeta que encara ens acompanya.
El teu escrit m'ha emocionat.
Sempre dic que els pobles els fan les persones. Tot el demés és fullaraca.
Gràcies pels teus desitjos
Un petó
J. Mèlich

Gràclies Sònia i també a tu Miquel.
A veure si passeu a fer un tast dels nostres productes i un bon cafetó.

Anònim ha dit...

Osti tú, estic tonto o qué ?...Aquest es el tercè missatge que us envío i no en surt cap ..a veure ,ara que ting que fer ?... Escric aquesta paraula tant rara de sota...i..

Anònim ha dit...

Collons ara me sortit que soc anónim...Turnem.hi !!
Antoni
PD. Repeteixo per tercera vegada que MOLTES FELICITATS i QUE TOT US VAIGI MOLT BE !! Una abraçada
Torno a firmar per si acàs
Antoni el de la Xaro

Anònim ha dit...

El pa que vens no equival al preu que el fas pagar.

Abans de donar lliçons de portes en fora, seria millor que miressis de portes endins.

Toni Gallardo ha dit...

He estat esmorzant amb la meva filla gran al nou establiment de la plaça de Catalunya. Bona sensació: el servei, molt correcte; el preu, bé; la qualitat, bona, amb algun detallet que no es nota gaire, però es nota (i s'agraeix).

Només una crítica constructiva: els que som calorosos agrairíem que l'aire condicionat estigués posat una miqueta més fort. Ja sé que és molt difícil posar d'acord la gent en aquest punt, però...

Em cauen especialment simpàtics els negocis que fan apostes arriscades i que aporten a l'entorn: al Poble, i en particular al nucli històric, li calen inversions d'aquesta mena.

No sé la freqüència amb què en serem clients a casa, però hi anirem passant.

el Mèlich ha dit...

Hola Toni,
Gràcies per la teva deferència.
Prenc nota.
És que el local té, de natural, una corrent d'aire que el refresca i de vegades caiem en aquest parany. Amb les calors dels últims dies no hi ha corrents d'aire que valguin.
Intenterem posar-hi remei.
Salut! i endavant.
J. Mèlich