dilluns, de març 30, 2009

Estàs a favor de l'autodeterminació?

.....................



Si estàs a favor, fes clic damunt l'imatge i podràs donar el teu vot.

5 comentaris:

Què t'anava a dir ha dit...

Si som independents i ens manen els que tenim per aquí marxo a viure a Tenerife.

el Mèlich ha dit...

Miquel.
Si més no, els podré insultar en català.
Un petit plaer que ara no gaudeixo.
Salut!
Mèlich.

Unknown ha dit...

Estic mes aviat a favor de proclamar la independència per la via directa, ja sigui des de el Parlament, el balco de la Generalitat o dalt d’un turo i després ja se veurà. Una cop fet el pas, ja res serà igual, passi el que passi.

Mon ha dit...

Salutacions des de sota el meu garrofer...gràcies per la visita i jo també et poso l'enllaç clar que si. A mes crec que compartim les mateixes aficions

Trini González Francisco ha dit...

Jo, com a mínim em conformo amb que ens deixin triar si volem o no volem. Lo que pugui venir a partir de si ens deixen o no ja són figues d'un altre paner.
De moment jo, a part d'enviar un mail als membres de la mesa, demanant l'admisió a tràmit de la ILP vaig adherirme a la comissió promotora de la Iniciativa Legislativa Popular per a sol·licitar la viabilitat de la convocatòria a referèndum pel dret a l'autodeterminació. Si s'acaba assolint el traçat a seguir, després caldràn un mínim de 50000 signatures per a poder fer efectiva aquesta necessitat de molts de nosaltres de saber si Catalunya vol o no vol anar del bracet d'Espanya.