dijous, de febrer 05, 2009

Política municipal de Calafell el dijous 5 de febrer del 2009



Jo ho veig així

En el si dels partits hi ha mala maror. A l'ajuntament hi ha mala maror. En la societat, en general, hi ha mala maror. Com si un virus maligne s'anés escampant per la Humanitat.
En el nostre ajuntament, les coses no rutllen.
En primer lloc, la crisis està posant a la vista del veïnat, els desequilibris socials. És immoral que mentre l'atur galopa cap a unes quantitats desmesurades, tinguem càrrecs públics que cobrin sous milionaris. No sé com poden dormir tranquils..
També és innacceptable que la política de partit aboqui a fets de corrupció, d'amiguisme tant flagrants com tenen lloc a Calafell. S'expedienta a l'Equip Blau, es perd el judici i les indemnitzacions ens costen un ronyó i part de l'altre.
Es col.loca gent a dit.
Ara s'ha fet públic un contenciós que esquitxa a molts càrrecs de l'ajuntamen, policia inclosa.
Segonsels qui governen, les coses no havien anat tant bé com fins ara. Segons l'oposició això és el caos.
L'alcalde ens ofereig entrevistes prefabricades (Només cal llegir el pamflet CALAFELL, on no consta el nom de l'entrevistador/a). S'ha muntat un programa de ràdio que és una paròdia pròpia del "Polònia"
No hi ha transparència en les oposicions a funcionaris. Entra gent "amiga" per la porta del darrere. No es donen explicacions al poble...
Hi ha guerres internes en els partits, A ERC van a la grenya, l'ADMC s'està esmicolat,CIU també és una olla de cols, "missing", com diuen a cal Obama.
Què ens està passant?
S'a perdut la paraula, l'honestetat, la vergonya. El poble ja no confia en ningú. La consigna més general és que " tots són uns lladres i uns aprofitats" i que la mentida campa com un cavall en un camp d'alfals..
No sé si els governants del nostre poble són conscients d'això que dic. No és pas de collita pròpia, no: és el ressò popular, és el què escolto dia a dia, a la gent del carrer.
El que tampoc comprenc és que la remor surt del poble que els ha votat. Al cap i a la fi, el vot és lliure, estem en Democràcia.
Cada dia entenc menys aquest món on em van obligar a viure. Tot està manipulat, fins i tot ho van estar els meus pares.

5 comentaris:

Blog de Segur ha dit...

Be, jo particularment no els he votat a cap d'aquests i casi gosaria dir aquella dita de "Si votas, luego no te quejes", ja que sembla que és el que deuen tenir en les seves preclares ments aquests senyors de sous milionaris, embolicats en baralles internes i fent -de cara a la galeria i al seu ego- obres que no són necessàries en moments de crisi com ara. I lo que ha de venir que encara no ha arribat.

Lo més trist és el que dius, que s'escolta pel carrer que aquests polítics venen a robar. I ja es diu com quelcom normal, lògic, inherent a la figura del polític. Peró és que s'ho han guanyat a pols. Si la política tingués el funcionament d'una empresa privada, estarien tots al carrer buscant feina. Peró malhauradament la seva poltrona i el seu sou de ric no tan sols no se'l volen baixar sino que encara volen justificar-lo malgrat la seva incompetència.

Tenim els governants que mereixem?

Nevot.

Què t'anava a dir ha dit...

Potser al final la cosa s'aclarira. Ara vénen les tormentes. La gent que pugui que es guardi i no surti esquitxada.

Sonia Mirambell ha dit...

No vull prendre partit amb di qui es millor que l’altre ni qui te la raó de tota l’allau d’informacions que venent sortint d’aquest municipi calafellenc, però tampoc vull dir ni pensar quelcom evident de “en todas partes cuecen habas y en la mia calderadas”, perquè tot te límits amb aquet mon, el got està ben ple i els ànims calents, poso un exemple que no es sexista perquè es aplicable a ambdós :
Una parella que l’és infidel un a l’altre.
a)- Ell/a no en te n’idea, es feliç amb la ignorància.
b)- Ell/a no se'n vol adonar perquè ja li va be
c)- Ell/a se n’assabenta però els resultats de aclarir la situació porten massa enrenou i opta per, mirar amb un altre lloc i a canvi dur a terme un petit xantatge emocional.
d)- Ell/a es sent traït/da, enganya//da, decebut/da, la indignació es fa pres/a del seu ànim i ho envia tot a rodar plantant cara a la situació.

Cadascuna d’aquestes actituds, son respectables, però hem de pensar hi ha una cinquena que...
e)- Ell/a passa “misèria”, s’assabenta que l’altre viu a cos de rei i...

Anònim ha dit...

Digueu-me idealista però crec que no tots els polítics del nostre poble són iguals. Ara, en el moment en que estem, tots estan esquitxats però quant tot això hagi passat només quedaràn els que hagin fet un pas endevant.

Trini González Francisco ha dit...

Apa va, no us queixeu, que darrerament teniu la plantilla municipal més televisiva de totes les comarques de Tarragona!
La setmana passada surt el senyor batlle i aquesta el tal Parera.
Només faltes tu, Pepitu XDDD
Estic segura que quedaries millor i fins i tot generaries més audiència ;)