diumenge, de novembre 30, 2008

Valors (II)

Bandini diu:

I l'escala de valors és de fusta o d' alumini? Té barana? Pots anar al IKEA i comprar-ne una? Ja m'imagino a casa, amb totes les peces per terra, muntant-ne una: la honradesa a dalt de tot... no, que si cau, amb el que pesa, se'ls emportarà a tots pel davant... millor la solidaritat, que lluirà més... ostres, ara em sobren peces... clar, és que els valors en alemany semblen qualsevol cosa menys el que son...
Avui en dia les escales de valors deuen ser escales mecániques, per alló del progrés. I així estàn les coses, que de tant poc exercici els valors estàn fent panxa. Haurien d'existir gimnasos de valors, per poder recuperar la forma. En lloc de màquines d'abdominals i coses d'aquestes, els valors es passejarien per les instalacions educant nens i ajudant a persones grans a creuar el carrer. Ho proposarè a l'ajuntament... podrien construir-lo al costat d'aquella nova piscina que tè un valor de 6 milions d'euros...ah, no, que això no és el valor, és el preu.
Diuen que la joventut ha perdut els valors. Clar, se'ls enduen a la discoteca i els perden en mig de la foscor. Però és que si els deixes al guardaroba et cobren 2 euros, i tal i com està l'economia no tothom s'ho pot permetre.
Haurien de crear una oficina de valors perduts, on la gent poguès anar a recuperar-los. Així tots ens estalviariem els discursets de l'Ollonarte i altres abanderats de l'anèmia intelectual.

1 comentari:

Carme Rosanas ha dit...

Molt bons els dos posts dels valors. Realment el comentari d e bandini mereixia un post. Gràcies a tots dos.