dimecres, de setembre 24, 2008

Passin, passin a la platja de Calafell


Ja tenim carril bici!!

Suposo que aquest comentari, els responsables de via pública (si és que existeixen), se'l passaran per l'angonal, com de costum.
La recent inaugurada entrada d'accés a Calafell platja, per l'estació de ferrocarril, és un autèntic desgavell. Està dissenyada amb els peus. Després de tants anys d'espera.
S'ha volgut incorporar un carril bici, potser per allò de seguir la moda. Un carril amb autèntic perill perquè no hi caben, com aquell qui diu, ni les rodes de les biscicletes, i està vorejat per una mena de cuques de goma (algunes ja han saltat) que poden fer desequilibrar el més expert. A causa d'això la calçada ha quedat estreta. La gran quantitat d'autobusos que circulen per aquell indret, fan molt perillosa la circulació, perquè la seva amplada quasi supera la del vial.

És una mena de parany per enganyar el personal: cent metres de carril bici, i després què? Quan arribem a les rotondes (Estació i Carratera de Segur), campi qui pugui.
¿Hi haurà d'haver una desgràcia perquè algú faci desaparèixer aquest carril? Em temo que sí, com ja és habitual.
Aquesta no és tan sols la meva opinió, hi ha molts veïns que han fet el mateix comentari.

7 comentaris:

pktd ha dit...

Yo he llegado a la conclusión de que el carril bici se pone para justificar gastos porque no se entienden las burradas que se llegan a ver en muchos municipios a cuenta de los carriles bici.

Yo creo que estos carriles se deben poner cuando hay una demanda justificada porque es obvio que suelen acarrear una serie de molestias al resto de usuarios de la vía. Considero pues injustificado el carril bici sobre el que Mèlich postea.

Gracias y saludos.

Què t'anava a dir ha dit...

Mira que sou cutres a Calafell. Allí també hi una rotonda que com et despistis ni la veus. Cutre cutre cutre

Anònim ha dit...

Este carril bici es muy divertido, si coges la calle de la izquier (subiendo) te quedas sin carril y lo mejor es cuando llegas a la rotonda de la carretera, tienes que darle la vuelta a la bici y volver para abajo pues se acabó el carril bici, es como un carril bici trampa, verdad????????
Yo ya creo que todo lo hacen con la B, la B de bueno no¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ la de BODRIO.
Justificar gastos??? puede pero hay maneras mejores de justificar gastos, que lo justifiquen con gastos con provecho no gastos BODRIOS.
Por ejemplo pagando una horita o dos más de bus urbano sería un buen gasto.

Doc ha dit...

Dons mira, veniu a Segur a veure la C31 i això us semblarà gloria del cel.

No encerten una. I sí, s'ho passen tot pel folre dels dallonsis.

Unknown ha dit...

Aquest carril bici esta fet segons les normes de Liliput, per tant, es prou ample.

Què t'anava a dir ha dit...

Gràcies per les teves encertades paraules. Per algunes cosa estem els amics. Ànims i endavant i a gaudir de cada moment de la vida.

Nevot ha dit...

A Segur ja tenim també un megaprojecte de carril bici... feu una ullada

http://segurdecalafell.blogspot.com/2011/04/carril-bici-peligroso.html

t'hem pillat l'enllaç per parlar del carril que van fer a Ctra Estació