dimarts, d’agost 26, 2008

Prevenir? per què?



Després del diluvi.

A Calafell, més o menys tothom sap que, per l’agost, tard o d’hora , t’ha d’agafar el xàfec.. A finals d’aquest més i tot el setembre són èpoques de pluges fortes, tempestes i calamarsa.
Dic mentida, no tothom ho sap, o al menys això sembla: Els responsables de l’ajuntament, en aquest cas els de via pública, el nom del regidor d’aquest departament, no vull ni recordar, ho han ignorat olímpicament.

Ahir a la platja (a segur potser també) va caure aigua a bots i a barrals. Com que la platja és a un nivell més alt, el mur del passeig marítim de Sant Joan de Déu, reté les aigües dels carrers transversals, i va pujant el nivell fins arribar al “carrer del mig” (Vilamar).
Ja us podeu imaginar la gracieta que els fa als propietaris de les terrasses que es veuen obligats a desmuntar la parada perquè l’aigua els arriba al menjador.
Aquest fet que, com he dit, es repeteix rigorosament cada any, té fàcil solució: Cal fer una rasa a la platja i la riuada s’escola cap al mar. Però ahir, els responsables van donar les ordres quan tothom ja bevia a morro.
Va ser un espectacle l’escàndol que li va fotre la propietària d’un restaurant al bon home del tractor.
Segur que ell era qui en tenia menys culpa.
Paguem uns sous de ministre als regidors , en aquest cas el de Via Pública o com collons li diguin, i ja veieu la seva eficiència. Segur que a cobrar la seva nòmina és més puntual que un tren del Japó.

No es pot prevenir la inundació fent les rases abans que plogui? Si no pensen en el present, com voleu que es trenquin el cap en el futur, potser els hi petaria.Avís per a navegants, en aquest cas enginyers i responsables del nou projecte de passeig marítim:
Recordeu que a Calafell, de tant en tant, plou fort.

2 comentaris:

Què t'anava a dir ha dit...

És que aquí ho tenim preparat per un clima de sequera. Al Vendrell quan el temps amenaça pluja intensa posen unes tanques per si de cas al pont del Mirsa, però ja ningú pensa en solucionar-ho.Tenim polítics de quatre gotes.

Anònim ha dit...

JO VAIG ESTAR TRAIENT AIGUA DE LA BOTIGA I L'ESCALA....
LES RASES VAN ARRIBAR TARD, SÍ!, PERÒ EL PITJOR ES QUE PASSEN OLÍMPICAMENT I DEIXEN Q ENTRIN COTXER AL PASSEIGT AL EL CONSEQÜENT QUE ES PROVOQUEN ONADES QUE SERIEN LA BOGERIA PER A QUALSEVOL SURFISTA!
QUI PAGARÀ LA FUSTA BUFADA DEL NEGOCI DELS MEUS PARES?
I ESPERAT QUE JA ARRIBARÀ EL DIA QUE SEGUR Q BEUREM A GALET!
UNA QUE ENCARA A DATA D'AVUI TÉ ABUTLLETES ALS BRAÇOS DE TRAJINAR GALLEDES D'AIGUA!