dimecres, de maig 21, 2008

Palamós o Vilanova?

L'Àngel ha fotut la "gamba"

A Calafell, han aixecat polseguera unes declaracions del regidor de Turisme, Àngel Verge. En una recent visita a Donosti, on es reuniren diversos restauradors, per tal de promocionar la gastronomia mediterrània, el nostre regidor va manifestar que les millors gambes que mai havia menjat són les de Palamós.
No és un secret per a ningú que Palamós té bones gambes. Però és veu que el Sr. Àngel no ha tastat mai les de Vilanova que superen les de la Costa Brava, de lluny.
Però l'escàndol que s'ha muntat no és pel fet de la competència del marisc sinó per la "cagada" del regidor que anava per a promocionar els productes de casa i resulta que va cantar les excel.lències de Palamós. Algunes males llengues han arribat a dir que si estava comprat per l'ajuntament d'aquell racó de la Costa Brava. Els professionals de la nostra hosteleria pensen emprendre mesures, i ja han redactat una protesta per elevar-la al govern municipal, que obligui al bon Àngel a rectificar.
Però per a treure ferro a l'assumpte, hi ha qui ha dit que l'Àngel és així i que es tracta, només, d'un acudit dels seus.
De moment, ell no ha fet cap manifestació sobre el tema.
Esperem que parli i s'aclareixin els fets i les intencions.
Jo, modestament, penso que a les gambes que es referia el regidor, era a exemplars com aquesta que presentem aquí: Una model que, per més inri, es diu Danielle Gamba. I no és conya.
A última hora, em comuniquen que el regidor està molt emprenyat per la difusió d'aquesta notícia, entre el veïnat.
Jo aconsello a l'Àngel que es posi en contacte amb el mitjà de comunicació per demanar explicacions a rel de la publicació de les seves declaracions.
La nota va sortir al Diari(que es publica a Tarragona) del divendres dia 16 de maig del 2008. Pàgina 02 OPINIÓ en l'apartat "Confidencial".

2 comentaris:

Què t'anava a dir ha dit...

No lectors no. Ell ha volgut crear un tema de controversia entre els oients i la gent de Calafell. No veieu, pecadors, que si hagués dit vilanova no se'n parlaria i ara ha donat a molta gent un tema per parlar. És que teniu un regidor molt modern i no us heu donat compte. Il·lusos.

Anònim ha dit...

És qüestió de gustos això, Mèlich. Per a mi, com la de Vilanova, cap. Però si me'n fiques un plat de gamba de Palamós, li faré els honors sense cap problema XDDD

I canviant de tema..., vas passar per casa ahir? Un company ens va penjar una nova que ens ha esfereït i personalment m'ha esquerdat un racó del cor.