dijous, de febrer 21, 2008

De somnis

Llegit als diaris: L'èxit d'una intervenció quirúrgica que pot recuperar el clítoris de les dones que han estat víctimes d'ablació.
A rel d'això he recuperat del calaix dels oblits, el relat d'un somni que mai he acabat de capir. Per això és un somni i Freud ja fa anys que és mort...















Antonio Saura



El clítoris de Alhija i la màquina de fer barres del Mèlich.
L a família al voltant de la nina. Només té 6 anys. És una cabana en ple desert. N’hi ha més. Totes amb sostre de palla. La mare sosté la nena mentre la bruixa, de la tribu esmola un rudimentari bisturí, mig rovellat. Tot és a punt. La màquina dels collons grinyola, espetega. Perd unes boles que surten del ventre d’un coixinet. Mentre les veïnes ajuden a la mare a immobilitzar la criatura, oberta de cames, que grinyola histèrica, la bruixa prepara el suc d’acàcia que ha bullit amb sang de llangardaix i esperma de mandril. L’explorador es caga cames avall i les dones amb tapaculs de fulles de Washingtònia, dansen al voltant de la perola fumejant. Els Mèlich renega. La nena gruny, xiscla, la màquina també. Però s’ha d’acabar la feina. La bruixa obre els llavis de la vagina infantil, allí com un brot incipient, hi ha el clítoris, mínim, vermell, sucós. Les dones, al voltant, assequen la suor de la nina que es desespera. Han acabat de saltar les barres, la màquina fa l’últim grinyol. L’explorador fa l’últim crit de dolor i esglai, escaldat dins la perola. Les dones dansen...La nena fa l’últim crit que surt entre les barraques de sostre de palmera i es perd, dunes enllà, cap a l’Atlas... Hi ha hemorràgia, hi ha una màquina que espera ser guarida pel mecànic, hi ha un explorador al caldo de papaia am un toc de farina de coco, que promet ser deliciós. Arriba el mecànic, el Mèlich respira, la tribu es fa un rot col•lectiu i escandalós...La nena descansa...sembla morta...hi ha molta sang damunt l’arena...les dones canten amb histèria, el Mèlich riu...Les dones i els homes, amb tapaculs de fulles de washingtònia, inicien una dansa eròtica que esdevindrà porno pur...Els tambors sonen fins que es rebenten... El Ramon li diu al Mèlich que la dona el demana.
”Ninguna fantasia fantasía dura lo suficiente“ (ho diu una veu coneguda).
Salut,
L’amo de la màquina (Si és que hi ha amos d'algú).