divendres, de novembre 09, 2007

Mort el gos, morta la ràbia

Ja sabeu que la febre dels blocs és el fenomen informàtic més rellevant, actualment. Tots hem patit la fiblada d’Internet i les avantatges que ens ofereix per poder comunicar al món els nostres pensaments, capricis i , sovint, bajanades. Cadascú en la mesura que pot, entra a formar part d’aquesta família cibernauta infinita.
Remenant per la xarxa, saltant de branca en branca, el meu lloro eclèctic i jo hem ensopegat amb un bloc que m’ha sorprès i m’ha fet reflexionar.
Es tracta de la pàgina que va obrir el nou partit de l’exalcalde Triadó ( IGM) que es va penjar a la xarxa el 19 d’abril del 2007 amb la notícia de la seva formació a Calafell.
http://independents-igm.blogspot.com/

La vida d’aquest bloc ha estat efímera. El dia 30 de maig hi apareix el seu darrer missatge amb un vídeo on Triadó critica la seva destitució per part de l’exalcalde Olivella.
No entraré en comentaris sobre la política interna de l’ajuntament d’aquells dies (per oblidar) perquè ja és aigua passada.

El que m’ha fet decidir a escriure, aconsellat pel meu lloro Met, és un dels missatges del bloc on hi ha les següents declaracions, fetes a l’hora de valorar els resultats de les eleccions:

Qui ens titllava de partit fantasma (això anava per a mi) , o qui ens deia que no ens votaria ni la família, ens haurà de concedir que hem superat àmpliament el resultat de partits parlamentaris i amb la seva trajectòria i estructura. Per a un projecte nou, format bàsicament per gent jove que es mullava en política per primer cop, el suport rebut ha estat molt satisfactori”[...] “Una part significativa del nostre municipi ha confiat en IGM, sovint resistint pressions personals, i els ho vull agrair de forma directa. Els vots rebuts demostren que a Calafell hi ha espai per a una altra forma de fer les coses” [...] Triadó ha explicat que “la gent està molt animada i amb ganes de continuar fent coses pel municipi. El nostre és un equip molt bo que pot donar molta guerra per millorar Calafell”. El grup mantindrà l’activitat política durant els propers quatre anys perquè considera que el resultat assolit indica la viabilitat futura del projecte, tot i que ara no s’hagi pogut entrar a l’Ajuntament.

És estrany que no hagi aparegut més per Calafell aquest equip tant entusiasta.
I em pregunto: On és actualment el Triadó? Vull dir, quina és la seva situació política?
Com és que el bloc està parat i no sabem res de l' IGM?
Renaixerà com l'au Fènix, a rel de les properes eleccions, d’aquí a quatre anys?
O es complirà l’adagi de “mort el gos morta la ràbia”?
Penseu que l’era Triadó està ja esgotada?
No voldria pas ofendre a ningú.

3 comentaris:

Què t'anava a dir ha dit...

Ens veiem a Calafell avui. A cuidar-se

Montse ha dit...

Ui! Con la política hemos topado :)

jo avui faig festa de política, que és divendres. Em sembla que en lloc de posar la ràdio o la tele per sentir-los parlar, quan vulgui emocions fortes me n'aniré amb els meus fills a pujar al Dragon Khan, què et sembla? t'hi apuntes?

petonets des del meu mar.

Anònim ha dit...

L'unic que se es que tenen un local, que pagen l'alquiler i que no es reuneixen gaire. De tant en tant convoquen reunions comarcals, pero nose quina feina compartiran a aquestes reunions ja que, ene l cas de Calafell no se'n veu massa.