dimecres, de setembre 12, 2007

Cròniques d'anar per casa (De la vila)

Pitjor que la canalla


I és que ja cansa. Tornem a llegir un article de l’oposició (avui és Ciu) i ja hi tornem a ser. El mateix estil que els anteriors. Cerqueu una frase leit motiv i doneu la tabarra tot l’article amb demagògia de "mercadillo". Aquesta vegada us heu repetit més que la ceba amb les vacacions de l' alcalde. Abans va ser amb el nom del Romero.
Discutiu, sense gaires arguments, el tema del transport escolar i , de sobte, quan la cosa es posava interessant, perdeu el nord i salteu al apartat de les desqualificacions i els drapets bruts.
I el més trist de tot això és que l’any pasat, llegíem el mateix, escrit pels governants d’ara (PSC i patuleia). Tot el tema Romero, Parera, i cia, us ho fotien en cara al Triadó i a l’Olivella.
És que els polítics de Calafell no podeu ser més originals? Sou com els bessons. No podeu exposar idees constructives, novetats, en la forma i estil de regir un poble?
Us heu capficat en fer famós al tàndem Romero- Parera i últimament l'inefable Roso, que encara no m'ha dit qui és el Senyor de "la llum fresca" (Aviat els veurem firmant autògrafs) i esventar el tema dels sous i les vacances de l’alcalde. Vosaltres ¿no us vareu endegar els sous quan manàveu? I si torneu a manar, què fareu? Ens ho fareu de franc?
¿No fóra més adient proposar gestions noves, prendre nota de les necessitats més evidents del municipi, petites coses, del dia a dia, oferir-vos per a col·laborar, i no rondinar contínuament sobre coses que no canviaran, al menys en aquesta legislatura?
Voleu dir que no us ho havíeu de pensar abans, a l’hora dels pactes? Ara el sou del Romero i el del càrrecs endollats per a tornar favors, ja no tenen remei. No els tombareu.
El veïnat es cansa de tanta baralla de pati d’escola.
Tenim el que tenim, uns diuen que ens ho mereixem, d’altres ens sentim, vilment estafats. Però per més que cantem, ells, els que ara manen, ni ens escoltaran.
Us demanem que deixeu la demagògia barata i aneu al gra. Agrairem més la vostra col·laboració que les vostres rabietes. Feu pinya tots els 21 que heu assolit el consistori i el poble us ho agrairà.

En Mec, el meu lloro eclèctic, em diu: " No et cansaràs mai de fotre'ls-hi canya? És inútil, que no ho veus que ni puto cas ? Ni els uns ni els altres". Mira el Romero com riu...Tu has de seguir la teva, fer teatre, i dibuixar oliveres, que ho fots de puta mare (amb perdó de les mares)".

7 comentaris:

Què t'anava a dir ha dit...

És millor dedicar-se a les altres arts perquè ells van al seu rollo i ja fa temps que tots plegats han perdut els arguments. Deixa-ho estar. És trist, però aprofita millor el temps que donar-te cops de cap amb la mateixa paret.

Anònim ha dit...

Vols dir que els de dal et llegeigen?
ja tenen prou feina en altres coses més profitoses per ells.
pero tu segueig que jo chalo molt.
Miquel algu ha de dir les coses claras no.
un petonas de la Carmeta.
Escric mol malament ja o se perdoneume

Anònim ha dit...

Jo, ja passo de comentar l'article... Vaig directament a fer una reflexio...si tothom esta tan cansat de la classe politica calafellenca i tothom vol donar aire fresc(com la llum jajaja) a l'ajuntament, per que ningu presenta una NOVA candidatura AMB CARA I ULLS?
Potser es que hi ha gent qualificada pero, 1 per mandre o, 2 per no voler mullar-se no instaura un nou bon partit a Calafell. Penso que tu ja en pensaras de quin tipus d'ideologia basica tindria. Pero en canvi, si es fes un partit tinc 100% de certesa que aquesta gent que no es mullaria o que te mandre el votaria.
Pensa-ho.

pktd ha dit...

calafellenc. Partidos que no tienen nada que ver con los tradicionales ya los hay, y en las elecciones se estrellan. Los electores suelen votar a partidos tradicionales sin conocer, en la mayoría de los casos, a qué "personaje" están votando. Los del PSC, CiU, etc... lo saben y estos "personajes" se aprovechan de la estructura de los grandes partidos para llegar al poder, una vez allí se vuelven "independientes" porque el ideario del partido al que pertenecen se lo pasan por el forro de sus caprichos.

He dicho.

el Mèlich ha dit...

Hola calafellenc.
Gràcies per la visita.
A veure, com hauria de ser una candidatura ideal?
La solució perfecta no existeix. Això ja ho sabem.
Però una de més bona, potser sí.
En primer lloc s'hauria de començar per les arrels dels partits, o al menys , el concepte de partit.
En el cas municipal, els grups polítics locals haurien d'independitzar-se i deixar de banda les directrius que els dicten des del cim (No ho confonguem amb el CIM)

Haurien de tenir un marge de maniobra amb llibertat.
Aleshores, com sempre he predicat, el govern del poble hauria d'estar a les mans de 21 calafellencs que anéssin per feina, tots!, tots, aquesta és la clau. Oblidar les collonades dels % de dedicaciò, sense picabaralles ni rencors ni trànsfugues ni aprofitats, ni odis.
Co diu la joventut d'avui" de bon rotllo"
En segon lloc: Hi ha qui diu que això és una utopia, que és impossible.
Jo penso que des del moment que legalment, no volen o no poden canviar les lleis electorals, això ho podrien fer des de dintre.Feta la llei, feta la trampa. Passant de les directris del partit central. Si hi ha 21 calafellecns qhe es volen entendre, a part de les seves ideologies (que de fet avui, precticament només existeix la ideologia de l'euro), hauria de primar el bé del poble.

Deixar-nos de rencors, de jugar a veure qui la té més llarga, aparcar les barbaritats que fins ara han practicat, amb pactes fastigosos i mocions vergonyoes ; fer pinya i dedicar-se tots, al cent per cent, al poble que per això els hem votat.
Desapareixeria l'oposició (podrien discutir la jugada entre ells, sense treure els draps al sol) i decidir entre tots, pencar tots (21) i potser la cosa rutllaria diferent.
Ara tothom està ja molt contaminat, però potser encara hi som a temps.
S'ha de canviar el mitjó , el concepte rovellat que tenim fins ara de la política.
I d'això en té la paraula la joventut.
Sóc optimista, encara que ja estic escaldat.
Jake: Sí, partits nous, amb noves idees i projectes, però sense el lastre, i la forma desfaçada de fer política dels partits tradicionals.
Fora els dictadorets de partit i més assambleisme. Aquest és el futur. Jo, probablement, no ho veuré. Però si es queden sols a les urnes, no tindran més remei que inventar-se alguna cosa nova.
Perdonau la butifarra.
Salut!!
J. Mèlich

Anònim ha dit...

Crec que confiar amb la joventut es bo ( hi soc a aquest sector) pero igualment un impuls de gent ja madura en la politica, i encara mes a la calafellenca, podria ser-hi molt positiu pero el que falta es la reunio d'aquesta gent, perque gent apte n'hi ha.

el Mèlich ha dit...

Només cal llegir la rèplica de la part del govern municipal, aquesta vegada amb la veu del Sr. Robert, al Diari del Baix Penedès.
Segueix el ping pong de retrets inútils.
"Que si tu dius, que si tu has dit..." Com una baralla de pati de veïns o, el que és pitjor, d'escola.

I el Sr. Romero anant cobrant (segons les afirmacions prepotents del regidor, mentre ells manin. Jo penso que quan manin els altres , també)
I d'això en tenim per quatre anys més i quatre més i quatre més. Quin suplici, que deia la padrina.

Vinga, que volti la pepa...
Salut!!
Mèlich