diumenge, de juny 03, 2007

De la vergonya al fàstic

Polítics de Calafell.


Aquest cop seré breu. El desembre de l’any 2001 a rel de la moció de censura a l’alcalde electe Jordi Sánchez, provocat pel trànsfuga Parera, vaig escriure un article que parlava de la vergonya que em feia viure entre els calafellencs que van muntar aquella aberració. Ara, veient els esdeveniments actuals, he de dir que si allò em va fer vergonya, això d’avui em fa fàstic.
Jordi Sànchez, ara quina pel·lícula m’explicaràs*? Que el “faraònic” és l’Olivella? Cerca’t babaus que t’escoltin, jo no. I tu Olivella, faràs servir els fums per espantar les abelles? Entre tots heu volgut fer un monument al gran Parera: Salve!! La mediocritat al poder!!
No perdré més temps cantant les misèries d’aquesta fauna política que ens ha tocat patir i mantenir. Tots sabeu de que va l’ensarronada. No paga la pena remenar més la merda. Per més que el poble s’escarrassi, ells seguiran amb la lluita aferrissada, amb el "tot si val" cap al poder. Hem arribat al súmmum de la immoralitat política. Al mercadeig sense escrúpols, a la manca de paraula, a la prepotència descarada, al joc brut. Un insult, amb traïdoria, al veïnat.
Com vaig fer amb Calafell ràdio quan va cancel·lar les retransmissions dels plens municipals, ara prendré també una decisió que faig pública: Mentre aquest ramat d’individus pul·luli pel nostre ajuntament, no votaré en cap més elecció municipal. Ho sento, si jo faig apologia de l’abstencionisme, ells el provoquen que és molt més greu.
Ja sé que aquestes quatre lletres els faran pessigolles. Però jo havia de buidar el pap i vomitar del fàstic. A mi m’han parit així.
No espero respostes. Tampoc les replicaria. Sé que, com de costum, seran represàlies o insults.
Calafellencs, comencem bé, d’aquí a quatre anys ens puguem veure. Sort!!

J. Mèlich


* A les pàgines "salmó" de la Vanguardia de diumenge (03-06-07) hi podeu contemplar una de les fotos més patètiques de la història municipal de Calafell.

La cançó de l'estiu al nostre poble serà:

"Olvidemos el pasado, olvidemos el pasado
y volvamos al amor
Que si ne estás a mi lado, que si no estás a mi lado
¿ donde vas a estar mejor?.....
Tralaralalala la la la ,tralaralal ala, la, la la...
(Lletra i música Sánchez -Parera).

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Completament d'acord! Em fa vergonya viure a Calafell. Aquests especímens de tant baixa calanya ens estan destrossant el futur del nostre poble només per interessos personals. Com tira el poder, eh?

Com els hi podem deixar fer? com es pot evitar si democràticament és impossible!!!!!!!!!!

A mi també em fa FASTIC! i això que el Sànchez amb el seu do de paraula gairebé m'havia enredat. I els altres de la Llista que tant criticaven al Parera... no dimitirà ningú??? tots hi estan d'acord??? o la trona també tira massa?????

I tot allò de... penseu amb el cap i no amb el cor! no podem deixar que gent com el Parera destrossin el poble. I TOT el que vau arribar a dir d'aquest home que a mi gairebé em feia pena! Ja heu canviat de discurs???

PENA, FASTIC i.... VERGONYA!

Anònim ha dit...

El que queda clar es que cadascú s'ha tret la careta. Tenim que el Sánchez i el Parera son del mateix partit. Aquest dos quan s'insulten ho fan de cara a la galería. Están fets de la mateixa pasta.

Anònim ha dit...

Penso que en Parera no destrossara el poble si no te segons kines regidories... Ja us dic ara que en el pacte ni va pronunciar las paraules alcaldia, ni urbanisme. En Jordi encara que sembli que no se les sap totes i no creieu que es fotra o deixara fotra les poques muntenyes ke ens keden.

Salut!

Anònim ha dit...

Tot i la paradoxa d'aquest pacte, no hi havien gaires opcions. Desde dimarts, Ci"U" amb una enorme arrogància, va anar donant llargues al Jordi fins i tot el mateix divendres, emplaçant-lo per la següent setmana (¿¿??). Que volieu, contemplar de nou com es consumava el que ja ens esperàvem el mateix diumenge 27? o ara em direu que l'idilic pacte CiU-PSC era possible? no haguèssin anat enlloc, 4 anys més perduts. El que està clar, per molt que us rasgueu les vestidures, es que CiU el que voldria es veure el Jordi i al PSC ben enterrats d'una vegada. 3 milions d'euros despilfarrats fins l'últim moment, en una ferotge campanya de promoció del fantàstic alcalde Olivella hauran fet pujar 3 regidors, però l'arrogància amb esquela inclosa (Diari del Baix Penedès 1-06-2007), els ha fet perdre els papers, els seus socis i finalment, l'alcaldia.
Desfogueu-vos amb la sàtira!, feu cançons!,... ara que tornen els sociates veureu com tothom s'animarà a mossegar de nou.
De totes maneres, es comprensible aquest tipus de reacció de fastigueig davant aquest pacte, però es una opció i s'ha de respectar.
Mèlich, si tot va bé, potser d'aquí 4 anys la lletra i la mùsica no haurà de ser tant tràgica. Deixem-los fer, no? Si tant dramàtic es tot, ja s'enterraran solets.

Apa, siau!