dilluns, de maig 20, 2013

Benvinguts a l'Hipertext





 Estem en plena feina amb la 4ª PAC de l’assignatura Lectures Hipertexctuals. Aquest exercici consta de dues parts. 1) Crear o presentar un blog personal

2) fer una Lexicometria d’un blog sobre Política o Feminisme.

Ja tinc la primera part envegada. Equest és el meu blog. Però no he rebut gaires comentaris dels meus companys, tal com se’ns demana en l’enunciat de l’exercici. Esperem, més endavant.

L’Hipertext, un paradigma que ha nascut no fa massa temps, ha esdevingut el centre del univers literari. Sembla molt cridanera l’expressió no?

Jo crec que és vàlida perquè hem saltat, en pocs anys, de l’anomenada galàxia Gutenberg (El llibre) , a la Galàxia Internet (L’ordinador).

El nostre professor Joan Campàs ha escrit excel·lents treballs sobre les lectures hipertextuals, que hem comentat durant el semestre. Més endavant en faré un recull per a publicar-les aquí.

De moment vagi aquest comentari a tall de salutació. Espero els vostres posts que podeu penjar aquí al final, on diu “Comentaris”

Ena anem veient

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Per al·lusions... Els meus comentaris t'aniran arribant de mica en mica donat que aquesta assignatura és la meva primera experiència en aquest món dels blogs i tot just divendres vaig penjar el meu primer post al meu.
Dit això, la meva enhorabona pel teu blog, una veritable bitàcora personal.
Bona feina!
Silvia

Unknown ha dit...

L'evolució de l'expressar-se és constant i aquesta evolució troba pels nous camins tecnològiques noves vies. Pensem en el cinema, la ràdio, la tele... i veurem com aconsegueixen noves formes d'expressió i comunicació amb el temps. Només el desenvolupament d'internet ens dirà quines formes són les exitoses i quines no.

Josep Ferran ha dit...

Enhorabona Melich pel teu bloc. Per la poca experiència que tinc en el fenòmen blocaire crec que cal molta perseverància i ganes per tirar-ho endevant. Ànims doncs.

Alba ha dit...

Bon dia i ben trobat! Et felicito pel nombre de visites que ja té el teu blog, realment la constància és el que fa falta en la creació d'un blog. Vaig a passejar-me una estona pels teus post, a veure que trobo.

Seguim parlant!
Alba

Tomás Baquedano ha dit...

Tot arriba, no cal impacientar-se... ja tens els primers comentaris. Bona idea el concurs de microcontes... llàstima que em queda una mica lluny...