dissabte, d’abril 28, 2012

Fi de cicle

Com diuen els vells pescadors. "Aquí en terra us deixo el gec"


Benvolguts clients i amics:

Desprès de molts anys d’estar al vostre servei, la família  Mèlich – Bolet us ha de dir adéu  per les raons que el temps imposa: La nostra jubilació. 
Us volem dedicar  unes paraules d’agraïment i de comiat.
D’agraïment per la vostra fidelitat durant tant de temps consumint les nostres productes. De comiat personal, per dir-vos que ens tindreu sempre entre vosaltres compartint  la vida de Calafell com a veïns.
Però La fleca Forn Bolet segueix.
I hem volgut que sigui sense que us suposi cap molèstia, tant pel que fa a la producció, els punts de venda  com al personal. Només canviarà la direcció de l’empresa que a partir d’ara anirà a càrrec de la firma Germans Gayo, de prestigi reconegut, abastament, en el nostre municipi, en el ram del pa i la pastisseria.
La intenció d’ambdues empreses és que no es noti el canvi d’aquest relleu entre els clients. I si es així, que sigui per a millorar el servei i la qualitat.
Demanem, per tant, que la vostra generositat de tants anys, segueixi com fins ara i encara pugueu gaudir de Forn Bolet per molt de temps.
Esperem que ho feu des del record a la nostra família, arrelada de fa 130 anys a Calafell, i com a suport als nous propietaris.

L'Últim equip del Forn Bolet fins el dia 1 de maig 2012
Només és, per tant, un adéu personal amb la seguretat que l’esperit de l’empresa seguirà com sempre i  que vosaltres el sabreu acceptar. El temps és qui mana, com en tot en la vida.
Moltes gràcies per tants anys de fidelitat. Ens posem a la  vostra disposició des de la nostra nova situació de veïnatge.

Forn Bolet, el nostre pa de Calafell.

Maria Teresa Bolet i Josep Mèlich

2 comentaris:

roser alcaraz ha dit...

Os deseo que en esta etapa nueva de la vida que ahora comenzáis,podáis disfrutar tanto o más como lo habéis hecho en la laboral.
SALUD,SALUD y MUCHO AMOR.
Espero poder seguirte en tu Blog y en Facebock.

el Mèlich ha dit...

Gràcies Roser pels teus bons desitjos. Intentarem fer el què dius.
esperant que la salut ens doni una llarga treva , l'amor es cosa garantida.
I que ho puguem compartir amb tots vosaltres.
Una abraçada. Ens veiem per Internet.
Mèlich i Teresa.