dilluns, de març 07, 2011

Carnavals de la crisi


El glamour de les Drag Queeens
 Alguns calafellencs, emprenyats pel fet que el Carnaval no passa pel Carrer del mig, diuen que la festa es mor. Jo penso que no. La gent té ganes de disfressar-se i viure unes nits de glòria dansant pels nostres carrers, sigui quin sigui l'itinerari de la Rua.
No hi havia gaire concurrència. Les bosses de la brossa, com sempre, fent d'espectadors.
El que s'ha notat enguany, és la baixada de qualitat de les carrosses. Potser s'han gastat més diners en comparses en detriment de les carrosses.De fet, la crisi plana en tots els esdeveniments públics o privats.Però la disbauxa no s'acaba. Al Carrer Mallorca, el dissabte abans que arribés la Rua a la Platja, es va organitzar una trobada- concurs de Drag queens que per ser el primer esdeveniment d'aquest gènere, va convocar una multitud que va invadí tot el sector de l'espectacle i els voltants. L'assistència va sorprendre als organitzadors. El festival va ser una iniciativa del MARCOS, propietari del pup- restaurant  MIM, amb la col.laboració de la resta de Bars i Restaurants del Carrer, axí com de la majoria de veïns.
la veritat és que va ser un espectacle digne, amb l'actuació d'autèntics professionals del gènere Drag Queen.

Després la Cavalcada del Carnestoltes  va tancar els actes del Dissabte. Vaig enregistrar algunes imatges que podeu gaudir, tant de vídeo com de fotografia.  

 Els reis del gintònic. Em sembla que els conec.