divendres, de desembre 24, 2010

Mísera Nit


La crisi ho embolcalla tot. L' Ajuntament la pateix de forma evident. Mireu 
 la Plaça de Catalunya mig a les fosques, i l'encongida que ha fet l'avet nadalenc i no pas del fred sinó de la misèria. Ha passat de més de quatre metres a metre i mig.
I aquest l'ha pagat un comerciant que com la resta de veïns, en veure que l'ajuntament no feis el gest, han posat avets al voltant del "cementiri" de la plaça...Pobrets, on anirem a parar?
Malgrat tot, ens llepem la llagrimeta i us diem : "Campi qui pugui, perdó: Bones festes i un any nou, vestit de vell amb bons auguris"

"Santa nit, mísera nit...
Està tot adormit..."

5 comentaris:

El Gran Blanco ha dit...

La fiesta y las navidades las tendremos el año nuevo que viene que por fin a romero lo han metido en el manicomio aunqeu tuviera que estar en lacarcel. haber si acaba donde tiene que estar en en la carcel. Que la fiesta ha de ser cuando en las votaciones municipales ganara un hombre honesrto una persona integra JOSEP PARERA.

El Caganer ha dit...

Indubtablement aquestes festes l'abús del cava i la coca (de reis, imagino) fan estralls al cervell de més d'un.

Bones festes a tots

El Caganer

Què t'anava a dir ha dit...

si una mica patètic i trist tot plegat.

Glòria ha dit...

La crisi a fet minva tot la eufòria consistorial. A partir d’ara em sembla que dels ajuntaments poca cosa podrem esperar, sinó, pagar i pagar.

Anònim ha dit...

http://marinadasegurdecalafell.blogspot.com/

hace muchos años que estoy en Segur y quiero pedir que si te va bien me pongas el blog o al menos me publiques el mensaje. He pasado unos meses muy malos y veo que me siguen engañando así que he construido un blog para dejar mi opinion porque no me han dejado hacerlo de otras maneras. Gracias por todo.