dimarts, de febrer 02, 2010

Bus, Barça i botifarra


Una diada entranyable

El Barça ho trasbalsa tot. És un sentiment que tinc en el calaix més preuat de l’armari de la meva vida. Allí hi tinc la meva família, la meva terra, Catalunya, els meus pobles, L’Argentera i Calafell, els meus amics i amigues, La K-mama i el Barça. Més o menys per aquest ordre de prioritats.


El dissabte passat, vaig acompanyar el meu sogre, Marcel•lí  i, el seu germà,  el tiet Joan,  a visitar el Bus del Barça. Va ser una jornada emotiva. Un cua de més de tres hores, per una foto amb les sis copes, ja ho diu tot. No cal comentar res més. El Barça és moltes coses, és el Barça, un mite, per a molts catalans.
La Penya barcelonista de Calafell, va organitzar, paral•lelament, una botifarrada al davant del Bus, n la terrassa del bar de Vilarenc Aqua. La gent vam menjar tranquil•lament, feia un bon sol i, en acabar, ens vam anar a fer la foto.

El meu sogre és soci del Barça de fa més de 40 anys, el tiet el va acompanyar molts anys al camp nou i ara ho conta amb emoció i llàgrimes als ulls. Eren els anys del Ramallets, Gensana, Biosca,Segarra , César, Kubala, Moreno i Manchón.  Després Gallego i Migueli...Cruiff, Maradona, Rivaldo, Romario, Ronaldo...i avui Messi, Xavi i Iniesta... i tants i tants més....
 

Al nostre pa de cada dia li van bé jornades com aquestes. Són una bona purga per l'embafada diària de noticies que ens martellegen :  Crisi, Residus nuclears, Horta de Sant Joan, Haití, cas Millet, cas Santa Coloma, Referèndums, Ajuntament, Poum, i tota la tirallonga mediàtica.
Un plat de mongetes amb Botifarra i un bon “carajillet”, són una  teràpia necessària...I vosaltres digueu el què vulgueu.

Jo: Visca el Barça!!

1 comentari:

pktd ha dit...

Jo també dic : Visca el barça!!.