dimarts, de desembre 22, 2009

Nit per recordar



La festa de presentació  del llibre va ser una vetllada per a recordar. Ja ha entrat a formar part dels instants màgics de la meva vida.Gràcies a tothom, els assistents per dedicar-me aquesta estona, a la família K-mammera per tenir-vos sempre al meu costat; això no té preu. en primer lloc al meu amic Ramon Rodríguez Guasch que va servir-nos el seu bon fer amb una presentació esplèndida, seguidament al propietari del local, l'Eduard Vallés, al Tomàs Cachinero, l’organitzador indispensable, al Rafa per la seva dedicació impagable, en la part tècnica


, a la "Nena" per la seva feina , com sempre, eficient de supervisió i la tasca de cambrera, a la Maite, al Papis i a la Eva, venedors de llibres ambulants, El Josep Sans, encapçalant els protagonistes de l'obra: Rafa2, Gerard Toldrà, Josep M. Papiol, Sara Marín, Dolors. Record especial també per a la Desirée, Kando, i... La llista seria infinita.
 

També una nota d’agraïment a les autoritats (govern i oposició) que amb la seva presència van donar-li el toc de serietat que l’acte es mereixia, però en un marc distés i molt informal, com ha de ser l’ambient de la Cultura.

A tots els amics i amigues , veïns que em demostren, dia a dia, el seu interès cap a la meva persona.
A tots, moltes, moltes, moltes gràcies!!
Demano disculpes si m’he deixat algú. Si em ve la memòria ja l’afegiré



Us estimo.

4 comentaris:

Otoño en tus manos ha dit...

Felicidades Mèlich por el libro!!! Y Felices fiestas! ;)

Sergi Verge ha dit...

Enhorabona Mèlich (junt a la indispensable troupe de La-Kamama),
per la teva aposta constant per la cultura i per posar en el mapa, universal de les arts, a Calafell.

Què t'anava a dir ha dit...

Enhorabona. el més fàcil no es presentar sinó escriure'l i fer-ho realitat. Endavant i molt bones festes

kalimera ha dit...

Mucha mierda!! (como se dice en teatro).

"Peaso" de actorazo el de "cal Santa" vi una obra de Josep Maria Papiol y Maria GuinoVart,en la que me pusieron los pelos de punta!! que guapo que tengamos gente asi en Calafell!!