dilluns, de desembre 28, 2009

Bones notícies

La moguda política de Calafell

El regidor, actual  i tinent d'alcalde de l'ajuntament de Calafell, Josep Parera i Ribell, abandona la política.
El circ Raluy li ha donat feina de Saltimbanqui i no s'ho ha pensat dues vegades. A conseqüència d'aquesta decisió s'ha iniciat un bon tràngol en les instàncies polítiques calafellenques.
Segons informació de primera mà, el que havia de ser soci del Parera, Joan M. Triadó, sol i abandonat, s'ha ofert per a la futura llista del PSC.
El Jordi Sánchez, davant la deserció del Parera, ha declarat allò que tothom diu quan un és mor: " Era un home insustituible".
Els rumors,  no notícies, diuen que el Carles Rion ja es frega les mans, i s'ha comprat una nova bufandeta del Calvin Klein, encara que té forts oponents al segon lloc de la llista del Sánchez (Ramon, i Robert).
Els de  l'oposició, com sempre, s'ho miren des del balcó, (A veure-les passar). No sabem quan baixaran al carrer.
Estarem amatents a tot allò que esdevingui d'ara en endavant, degut a la decisió de'n Parera, les coses han canviat molt.

1 comentari:

kalimera ha dit...

Yo diria que esto es una INOCENTADA!!!! AGGGG!! jjjJAJAJ JAJAJAJAJJA!!¿retirarse el Parera?????? jajajaj aja!!!! ¿retirarse nadie de los politikillos de Calafell??? SOLAMENTE SE RETIRAN LAS PERSONAS DECENTES Y CON VERGUENZA!!!! COSA QUE NO ABUNDA ENTRE LOS POLITUCUCHOS DE este sufrido pueblo!!! muy buena la broma!!