dilluns, de novembre 23, 2009

Tal fas...

Bona nit Sr. Parera




...tal trobaràs...Aquest és l’adagi més clar i més directe. Com que la conducta humana és tan recargolada, i tant tirant a dolenta (Rouseau era un inocent); podríem tirar d’un bon reguitzell de dites i refranys en els dos idiomes que més o menys dominem:

Tal fas tal trobaràs
Déu té una maça que pega i no amenaça.
La cabra pels seus pecats porta els genolls pelats
Aquellos polvos trajeron esos lodos.
Cría cuervos y te sacarán los ojos
Quien mal anda, mal acaba...

Avui vull aplicar l’esperit d’aquestes frases a un home que des que va aparèixer a la política de Calafell, no ha deixat d’estar envoltat dels fets més ridículs, esperpèntics i patètics que hom pugui imaginar.
Que consti que no tinc res contra la seva persona (“La meva modesta persona”, com diu en el vídeo). Encara que tinc motius pel rancor, ja que és l’únic polític de Calafell que m’ha insultat públicament.
Però no li tinc cap mena d’aversió, més aviat una certa compassió perquè el personatge no dóna per a més.
Parlaré, doncs, i que quedi clar, del seu comportament exclusivament polític.
Diuen que una imatge val més que mil paraules. Només cal contemplar el vídeo que he tingut l’atreviment de penjar aquí sense el permís dels seus autors del bloc "   Segur de Calafell " que espero que em perdonin.
 És el moment de presentar el protagonista:
Josep Parera. Contempleu bé la seva imatge. Des que llegeix, a la mà, allò que volia dir, fins que deix el micro damunt la taula de la “presidència”.
És una escena de semiòtica teatral perfecta. Acompanya les seves paraules amb uns signes evidents de cadàver polític.
La imatge d’aquest home, m’ha portat a reflexionar: Fins on poden arribar les misèries humanes d’un polític. No crec que ell ho hagi reflexionat, no li cabria a la mà. El Sr. Parera fa anys que no reflexiona o que no el deixen reflexionar.
La seva situació actual, no l’ha provocada ningú més que ell mateix:


Imatge emprada del Blog de Segur

1)Va començar de trànsfuga, provocant una moció de censura escandalosa contra el que ara l’abandona: El Sr. Sánchez . Abans ja havia desertat d'UDC.
2) Es va quedar sòl en el consistori, abandonat per tots els regidors, inclosos els que el van utilitzar per la moció (Ciu).
3) El seu regnat com alcalde de Calafell va ser la “charlotada” (am perdó del gran Chaplin) més sonada de la comarca.
4) El van defenestrar per culpa del seu “apuntador” Romero (que ara l’ha abandonat).
5) Va formar una fantasmada de partit, d’on ara han fugit els membres de la llista electoral, i a ell l’han fet guillar.
6) Quan veu que el Sr. Triadó paga les culpes del passat, trenca amb el Sr. Olivella (CIU), amb qui formava equip de govern i es ven a l’ambició del Sr. Sánchez ( el seu abominable enemic), el qual, amb tal de ser alcalde és capaç de xutar-se un càncer a la vena...

En fi, el Senyor Parera, tot un personatge polític de col•leccionista...Ara encara no sabem amb quin “invent ens sortirà” diuen que festeja amb el Sr. Triadó... Sense comentaris.
Per acabar, el que sí li aconsello, a aquest "apostol" populista,  és que ell que sempre predica que quan es lleva diu “Bon dia Calafell” ja aniria essent hora de que digués “bona nit”.


9 comentaris:

Blog de Segur ha dit...

Amic blocaire Mèlich, no hi ha problema en que agafis imatges, videos i el que necessitis del Blog de Segur.

El que es posa al blog està a disposició de tothom. Així que res a perdonar, ben al contrari, et donem les gràcies i dir-te que 'sírvase usted mismo', que estem a la teva disposició.

Una abraçada.

Mariano José (de Larra, por supuesto) ha dit...

AY MELIC MELIC, QUE TE TRAICIONA LA RABIA Y NO TE ENTERAS.
EL PARERA SE HA LARGADO DE ADMC POR LAS MALAS COMPAÑIAS, PORQUE NO TRAGA MAS CON LO DEL POUM. EN ADMC SE QUEDA DE JEFE DEL RANCHO EL MAFIOSO TOMILLERO. Y HOY O MAÑANA VAN A DECIR QUE SON ELLOS LOS QUE ECHAN A PARERA CUANDO ES PARERA EL QUE NO QUIERE SABER MAS DE TRAIDORES.
Y SE QUEDAN LOS 4 CUATREROS PORQUE ASI CHUPAN DEL BOTE Y LE DAN COMBA AL JORGE SANCHEZ PARA AGUANTAR COMO SEA, A CAMBIO DE ALGO DIGO YO.
MELIC MELIC, QUE TIENES AL DEMONIO EN TU CASA, AL JORGE DE CALAFELL Y AL ROMERO DE SANT BOI Y TE VIENES A HABLAR DEL PARERA DE SEGUR.

Y YA QUE TE HE DADO UNA PRIMICIA TE VOY A DAR OTRA, EL SANCHEZ SE VA A BAJAR LOS PANTALONES CON EL POUM Y ANDA VISITANDO A LOS DE LA CALLE APEADERO DICIENDO QUE NANAY, QUE NO LES TIRA NADA. SE HA CAGAO EN LOS CALZONES EL JORGITO DESPUES DE LA QUE LE HA MONTADO PARERA DELANTE DE TODO EL MUNDO, ASI QUE NO SERA TAN MALO EL AMIGO Y ALGO TENDRAN QUE DECIR LOS QUE LES IBAN A TIRAR LA CASA ABAJO. Y ESO SIN PDA, SOLO CON UN BOLI APUNTANDO EN LA MANO.

ES QUE LO TUYO CON PARERA ES DE CAJON. MIRA MAS EN TU CASITA, QUE HAY MUCHO QUE BARRER.Y QUE NO DEFIENDO YO AL PARERA, QUE A MI LOS POLITICOS ME LA SOPLAN BIEN SOPLADA.

VGF ha dit...

Yo creo que tiene mucho más que perder Parera que no Sánchez, y él mismo se lo busca solito, no tiene capacidad ni para governar un pueblo de 200 habitantes... Fue vergonzosa su actitud en el Poum de segur, más vale que se aparte del ayuntamiento si empieza a ser consciente de que está perjudicando a un pueblo.
Triadó si es un poco inteligente no irá de manitas con ese sin verbo y sin virtud.

Què t'anava a dir ha dit...

Jo al parera li faig un monument. solo ante el peligro versio 24.

Ester ha dit...

Hola, sóc veïna de Segur de Calafell i, he de dir que aquest Sr. Parera és la vergonya del nostre nucli. I no només ell, sinó qualsevol persona que el recolzi després de les banajades que ens ha fet. Ell és el que s'ha encarregat de crear la mala maror i la divisió en el nostre municipi.
Aquest Sr. el que ha de fer és anar-se a jugar al dominó al Casal d'avis i deixar de parlar de Segur i encrispar l'ambient.
I Mèlich t'has oblidat de dir que aquest Sr. també va estar a Unió. Per tant, sempre ha ballat amb el que més l'ha donat. El traïdor ha estat ell amb els seus companys de partit que a la fi, ell és el que té carrera política i aquests han estat simples peces del seu joc.

Trini González Francisco ha dit...

Vaig mirar a veure si entre la gentada, et veia, però no. No vas sortir per la tele. Catxins...

Cachi ha dit...

Bon resum esquemàtic de la meteòrica "carrera" política d'una joguina altament explosiva que te els dies comptats per trencar-se del tot. El "Shuffle" populista-caciquil que va arribar a aixecar aquest home gràcies als inteligents i calculadors creadors del seu partit (prèvia patinada del Jordi) i lógicament, al recolzament d'un barri cremat per tants anys d'abandó, el qual buscava un messies salvador, se li desinfla per moments.
Com bé dius, sense entrar en personalismes, es un cadàver polític. Però els cadàvers polítics, com el videoclip del Michael Jackson (EPD), s'ajunten i com sigui veritat que el "Jo Trio Tu Tries,.." torna a l'espectacle de la mà del Parera, ja serà el sainet dels sainets.
Ara estarà per veure qui serà aquest cop el proper salvador d'aquest Segur que segons el calendari Maia, sembla que desapareixerà per complet amb el nou i estimat POUM.

Com es pot comprovar en aquest video i els diferents actes públics que s'han dut a terme, es un totum revolutum. Hi ha de tot:

.- Discrepàncies impacients amb el nou POUM que es troba en fase d'aprovació inicial i d'al·legacions.

.- Gent que descarrega grans tensions acumulades vers una situació econòmica i d'atur molt futuda.

.- Revenges i odis polítics,...

.- I la salsa de fons, els anys i panys de manca d'inversions i herències urbanístiques fatídiques dels anys 60. Tot això sense comptar els escandols de corrupció que cada dia copsen els telenotícies que també ajuden a confiar en el sistema,...

Així doncs, ja veus que l'aviram està força esvalotat. A un any i mig del proper espectacle electoral, veurem com acaba tot plegat.

Pel que fa al Parera, no el donguem per mort encara (políticament), que "Segur" que encara la tornarà a liar,...

Att,

Tomàs

kalimera ha dit...

El video se merece un oscar!! desde la musica a los titulares pa partirse!!!!! buenisimo!!!!.

Hay otro refran que dice que "LAS MOMIAS NO TENDRIAN QUE SALIR NUNCA DEL SARCOFAGO"...

VA POR TRIADO Y PARERA,( QUE DICEN, QUE SE OYE,QUE SE COMENTA,QUE EN LAS PROXIMAS ELECCIONES VA A BAILAR EL CAN-CAN JUNTITOS)...Somos,las nuevas veddetes de los cabaretes de la gran ciudad!!!.

kalimera ha dit...

El proximo lunes a las 20 horas,reunion de todos los partidos politicos en las dependencias municipales,del Carrer San Pere,(si alguien sabe el motivo de esta reunion por favor que lo "casque"),que ya he terminado las vacaciones y no tengo tiempo "pa na"