dimecres, de setembre 16, 2009

Per als amants del cinema

Els amics de l'antic grup de cinema de Neworleans, em fan arribar aquesta nota. La seva nova seu i els seus propers forums cinematogràfics. Des d'aquí els desitjo molta sort i els dono les gràcies per sumar una activitat més en el panorama artístico-cultural de Calafell que tant ho necessita. No cal dir que em poso a la seva disposició.

La seu de KONIEC, en l'antic Hostal

Benvolgut/da amic/ga:

Ens plau presentar-te el CINE CLUB KONIEC, la nova iniciativa cultural que t’ofereix una nova manera de veure i viure el cinema, a Calafell.

El cine club te la seu a la capella de l’Hostal (carretera del Sanatori, núm.3, al costat de la rotonda del camí de l’estació).

KONIEC te el seu origen en els cursos de cinema que, durant dues temporades, es van fer a Calafell-Platja els hiverns de 2007 i 2008, al pub New Orleans.

Aquest any, les sessions es projectaran en una sala totalment remodelada, on gaudir del bon cinema, amb la presència de reconeguts ponents.

Et convidem a que vegis la sala i coneguis el nostre projecte els propers dies 18 de setembre o 2 d’octubre, a les 20h. Preguem ens confirmis la teva assistència trucant als telèfons 686.242.834 (Jordi) o 977.693.099 (Cristina), o en el correu electrònic cineclubkoniec@gmail.com. Agrairem ens confirmis quin del dos dies et va millor.

Encetarem la temporada oficial el dia 18 d’octubre amb la projecció de la primera pel·lícula del cicle “Cinemes negres”, del qual t’informarem oportunament.

Esperem comptar-te entre els nostres associats i que gaudeixis amb nosaltres del plaer del bon cinema.

Cine Club KONIEC

(Josep Inglada , Doris Martínez, Javier Alberca,

Montse González, Ramon Robusté, Andreu Robusté , Jordi Vidal)

2 comentaris:

Què t'anava a dir ha dit...

Pot estar molt bé, la veritat

Cineclub KONIEC ha dit...

Moltes gràcies, Mèlich. Et convidem a tu i els teus lectors a la propera presentació que farem el 2 d'octubre.