divendres, de juny 26, 2009

Quin embolic!

Qui diu que a Calafell no interessa la política?
Responc aquí, globalment, a tots els comentaris que ha "provocat" (segons alguns/es) el meu escrit El Pati calafellenc. A part del meu testimoni directe de fragments d’una conversa, em feia ressò dels rumors que corren per la vila. Res més que això.
Però on s’han encès més els comentaris ha estat en referència a l’últim rumor.

”També hi ha la sospita que l’associació de Segur AVSU, podria ser una plataforma de llançament d’un nou partit polític...De moment sembren amb iniciatives molt populistes...Què seguirà?”

Aquest era, ni més ni menys, el text.

Tot l’embolic que s’ha fet amb els comentaris, no és res més que la prova palesa que a Segur quelcom s’hi cou, políticament parlant.
Ara bé, tot el tema de la militància en partits polítics, dels membres de l’associació, no té res a veure amb la intenció del comentari. Com molt bé apunteu alguns i algunes de vosaltres, les ideologies són personals i intransferibles. Mancaria plus
Al Pipo, especialment, li dic que m’agrada proposar debat però, si ell em vol dir "Amic Mèlich, t'agrada crear controvèrsia, eh punyetero...?" , allà ell...Al cap i a la fi, la vida és una "controvèrsia" constant i, en això, els polítics hi tenen la mà trencada.

Voldria, per acabar, que no m’atorguéssiu tota la culpa. Jo només sóc responsable del què escric i punt.
L’entrada a aquest bloc és lliure i gratuïta...la sortida ...de vegades....
Gràcies a tots per participar excepte als anònims, que ja sabeu què en penso d’ells o elles.




Imatge:todo-a-un-leru.blogia.com/temas/sociedad.php

12 comentaris:

Manuel Saavedra ha dit...

Gràcies Mèlich per animar una mica aquest municipi i encetar una dialeg entre nosaltres perque estavem una miqueta axafats per la calor de l'estiu.
Tinc poques esperances que aquest diàleg ens porti a fer unes importants reflexions envers nosaltres mateixos i la nostra responsabilitat com a ciutadans, pero no estarà malament si a algú, no acostumat a pensar, pensa una miqueta.
Una abraçada

PD. Ets el meu bloc de capçelera, segueix així.

Anònim ha dit...

Yo no pienso que tu seas culpable, simplemente la gente tiene ganas de guerra y como se aburren en este pueblo pues, A LA CARGA COMPAÑEROS¡¡¡¡¡¡¡¡¡
Por cierto un simple comentario, a ver si alguien me saca de la duda: el pasado fin de semana se hicieron nuevas elecciones en mi escalera de la calle Vilamar, hasta ahí puedo leer, me ha tocado ser presidente, ¿¿eso quiere decir que tengo que dejar de ser socio de la biblioteca, de la piscina de El Vendrell, del partido político que milito (os quedais con la duda de cual) y sobre todo y más importante del AMPA del colegio de mis hijas??? porque si es así dejo la asociación de comunidad de vecinos y me paso al anonimato como hacen muchos¡¡¡¡¡¡¡
me dais una solución compis????

el Mèlich ha dit...

Hola Hawwa

Cuando apuntas las condiciones para ser socio de tu comunidad de vecinos, ¿haces conya? o constan en los estatutos.
Porque si es así, el chiste es de los de Lepe.
Si has de renunciar a todo lo que dices pareceràs una virgen sin pecado venial.
Como broma no està mal
JEJEJEJEJE...
Es que tengo unos invitados que valéis vuestro peso en uranio.
Salut!Y ojo con la escalera.
J. Mèlich

el Mèlich ha dit...

Manuel, gràcies per les teves visites
Jo també t'he afegit com a bloc de capçalera.
Salut!
J. Mèlich

Què t'anava a dir ha dit...

Els politics tenen por que la resta de gent tambe monti partits fantasmes per treure vots. La gent no es tonta i a calafell en tot aixo estan moderns. Llastima que a vegades els surt el tret per la culata

Sonia Mirambell ha dit...

Abans de ahir l'Eva, una amiga i jo varem tastar el teu pa del nou forn/cafeteria, a Calafell Poble, molt bufó per cert, no el pa clar...el local, i per un moment hi sospitat que la entrada podia anar per aquí..., el pa era força bo, dels bons que hi menjat, però coi ! una mica més i m'ennuego, vas fort, eh Mèlich ???
He de dir que de Verges i Màrtirs els justos..., com a presi. sempre hi estat al cas, de la condició política de Eva i Saavedra tanmateix com dels demés, axó no treu que facin unes magnífiques col·laboracions a la Associació.
Es que aquí ningú va a votar ?, quasi be tots tenim les nostres simpaties i tendències polítiques, i..., si algú de l'associació creu per un moment que pot o deu d'anar més enllà..., endavant !, per axò no ha de ser motiu per cremar-lo com a la edat mitjana, ja ho dirà tot solet no creie-ho ?, no calen gurús, ni espiritistes per dir el que no és o és i emborrullar gratuïtament una situació estable.
Per cert Mèlich vols contribuir a la Campanya ? en aquest punt difereixo notablement de tu, perquè no comprenc com no diferencies entre popular i populista...
Amb sap greu que precisament tu tractis de populista la feina que em fet. Em estat sols, sense cap recolzament tret de les fotocopies que ens varen donar a la Regidoria de Comerç, i el petit suport de divulgació amb el Butlletí i Calafell Radio, ha estat una feinada a pulmó lliure, posant moltes hores i peles de la nostre butxaca, s'està millor al cine, al teatre o a la platja que recorren els carrers per rebaixar una mica els marges e intentar dinamitzar els comerços i de pas apropar els serveis als veïns, que no a tots els hi va tant be com en a tu.
Estimo més fe quelcom, malgrat pugi ser criticat, que no pas quedar-me creuada de mans, sempre hi estat així !

Salut i quant vagi a Calafell aniré als teus forns a comprar!

Pipo ha dit...

Amic Mèlich; estic d'acord que la vida és un debat constant però a Calafell, quan toquem segons quins temes polítics, pujem un grau més el debat i la passió apareix. A la cita meva que comentes, crec que no feia servir un tó agre ni despectiu en contra teu (Deu m'en guardi) ni de ningú; al contrari. No ho he fet mai a cap bloc i no ho faré ara per això. Si creus que el meu tó era ofensiu, prego em disculpis. Saps que ets uns dels meus blocs de capçalera i ho continuarà sent. Darrerament n'he sentit molt aquest rumor, potser llençat per algú que sí té interessos municipals o politics i, com a part implicada, em sembla injust...Res més que això.
Salut!
Pipo

Eva ha dit...

Bon dia a tots, com s’enredar tot això, DEU MEU¡¡¡
escolteu, estolteu

http://www.youtube.com/watch?v=F3zY6f89WqM

Gràcies a tots però jo ja he dit la meva en la teva anterior entrada, i no vaig a ver con la Hawa d'esborrar-me de res dons, soc així, sempre he sigut així i no tinc per que agradar a tothom, nomes a les persones que vulguin saber be de mi i siguin de la meva confiança i amb això en tinc prou. Si, soc de CIU, també soc catalanista, no soc racista i molt menys “clasista” com alguns altres. Tinc bons amics republicans, socialistes, populars, ... de tots els partits i no tinc vergonya de cap d'ells i penso que ells tampoc de mi, així que aneu ficant merdè si amb això sou feliços i creieu que guanyeu quelcom.

Melich, el cafè del teu bar està boniiiiiisiiimmmm i el pa amb pernil també i tens unes nenes al bar que son encantadores, tu si que saps¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
I el teu blog em te boixa ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ es emocionant, interessant i molt intel•lectual, continuaré per aquí si a tu no et sap greu.

Petonets a tots.

el Mèlich ha dit...

Eva i Sònia,
en primer lloc us he de donar les gràcies per la visita a la nova botiga-granja de cal Bolet.
fem elquè podem tant amb el pa com en les demés especialitats. I tens raó Eva, sempre hem tingut un personal molt competent, tant per la simpatia com per la professionalitat. En aquestes coses la meva dona és molt egigent, només va fallar amb mi que sóc un caos i un desastre bocamoll.

Referent a l'embolic que s'ha format en les dues darreres entrades, us he de dir je era de preveure. no es llegeig bé el missatge i cadascú hi va afegint palla de la seva collita. La política a Calafell està molt calenta. I molt sensible.
El que passa és que jo em limito a transcriure el que em diuen i el que sento; i després me la carrego.
Sònia, he transcrit el què m'han dit si rellegeixes el comentari ho veuràs.
Jo no m'atreveixo jutjar a ningú, però , naturalment, opino.
Si l'AVSU, a la llarga, es presentarà com un partit polític, només vosaltres ho sabeu...El temps donarà raons o farà callar les boques (cosa difícil).
No m'he ofès per res del que pugueu dir ni he intentat ofendre.
Sóc simplement la "vox populi", cosa que molta gent no té pebrots de comentar per por a les represàlies. Ja heu pogut comprovar que el regidor de torn no s'ha retretat al portal de la botiga ni ha entrat a prendre un cafetó. Potser ell només promociona banyadors...el pa ja es promociona sòl.
De tot l'equip de govern municipal, només ha entrat al local la Sra. Cumplido...

Sóc persona "non grata" per a tots, blancs, negres, blaus i vermells...és el càstic per ser un boques...però si em van parir així quina culpa en tinc jo.?

Salut!
J. Mèlich

aguilacoja ha dit...

Ostras tu, veo que no soy el unico que tiene dudas sobre esta asociación, ya me me imaginaba que tanto querer salir en la tele de buenos (que no sé si han salido), nada, que lo que hay que hacer es luchar por el pueblo y conseguir que Segur este a la altura de Calafell y menos salir en fotitos, que eso no arregla problemas, si no que crea confusiones.

Jordi Alvarez ha dit...

Si permeteu una opinió;
Penso que el fet de que s’hagin embolicat tant els rumors, es deu a diferents motius alguns ja assenyalats.
Per mi un dels motius es la crispació política que existeix a la nostra ciutat. Crispació que està motivada tant per una manca de normalitat política, com per el cabdillisme que sempre ha presidit la nostra villa, sumat a la desestructuració social (manca de vida associativa) etc.
Som una ciutat de costa i aquest efecte també es nota en la batalla de les Municipals, en les passades eleccions eren 10 candidatures (sinó recordo malament) que si ACM no es fica amb el PSC haurien estat 11 i aquesta peculiaritat també es una mica anormal en termes electorals.
Jo vaig llegir el primer escrit teu i el que mes hem va escandalitzar va ser la possibilitat d’un tàndem Triadó, Parera i no sé si també Rión. Perquè vaig pensar en la manca d’ètica que existeix en política, la manca de principis, d’ideologia o de la presencia de persones que se senten salvadors de la ciutadania.
Penso que lo mes comentat ha estat els rumors de la possible plataforma AVSU, perquè son molt presents al s diferents blogs, no pas perquè sigui lo mes destacat del teu escrit.
Tot i que estic adscrit en l’orbita de la Esquerra-verd permeteu finalitzar aquets comentaris, mostrant respecte tant a l’AVSU com a totes les persones que esteu intentant millorar la ciutat. GRACIES!!!

Mariano José (de Larra, por supuesto) ha dit...

Vamos, señor Mèlich, que usted solo califica de terroristas a los anónimos que le llevan la contraria.

A los que le doran la píldora no les pone ninguna pega.

Eso por no hablar de usted mismo y sus alter ego (Bandini, sin ir más lejos, que algún día ya nos lo presentará).

Ah, y deje de hacerse el víctima, hombre. Que la libertad de consumo también existe y si alguien no entra en los establecimientos de su mujer no significa que se le esté represaliando a usted (o a ella).