divendres, de maig 08, 2009

Leti-Bruni

Senza una donna
(Al meu amic Bandini que té la desgràcia de ser "perico")

No me n’he pogut estar. La temptació visual d’aquest parell de cossos, ha vençut el pudor de la meva reprimida libido.
I és que l’associació d’idees ha esclatat com un tro infernal en el silenci.
Només veure els colors blau i grana dels models d’alta costura de les dues nimfes europees del segle XXI, m’han fet cantar de nou: Barça, Barça , Baaaarça !! Tot és tant recent, encara...
En aquesta lluna plena que entrem, s’han conjuminat totes les forces tel·lúriques universals al voltant del F.C.Barcelona. Fins i tot la reialesa Espanyola de bracet amb amb la repesentant de la Marseillese, filla de l’estat de Garibaldi, ha volgut retre homenatge al gran Barça.
Ara tots aquells que feien befa de l’eslògan “més que un club” hauran d’aguantar la “chorreada” de les dues odalisques de disseny.
El fotògraf autor de la instantània que està donant la volta al món , malgrat els anatemes dels puretes carques, és un Messi que es mereix la “Càmera d’or” de la fotografia universal.
Dos cossos ondulants com dues serps, dues primaveres de Boticelli amb dieta Danone i pilates alto standing, entrant a la Sarsuela, ascendint per l'escala, cap a la glòria del glamour europeu…
I amb els colors del Barça!
Voleu millor preludi per a l'orgasme còsmic del barcelonisme?




Imatge baixada de:
http://estaticos02.cache.el-mundo.net/yodona/albumes/2009/04/27/carla_letizia/124083801801_extras_albumes_0.jpg

5 comentaris:

Bandini ha dit...

Y cuando los vestidos sobran, cuando sobran las banderas y los papeles que envuelven regalos, cuando a las manos les faltan manos para bajar cremalleras y desatar botones, cuando lo que importa es lo más importante y se dejan caer al suelo las ropas... ¿de qué color es el cuerpo de esas dos mujeres? blanco... y azul como los ojos de la Bruni o la sangre de los suegros de Letizia. Blanco y azul, blanco y azul, blancoi y azul...

Què t'anava a dir ha dit...

amb aquestes dues et fan el cambiaso i no te'n teres.

Lunazul ha dit...

Es Blanco y.. más blanco, qué leche. Aún no han paseado palmito en la cubierta del Bribón -menudo nombre, hace honor y todo- así que están blanquitas. Total, que entonces son... merengues?? Uf!

-----

Joé, hasta tu palabra de confirmación habla por sí misma: stripper!! xD

Aura ha dit...

A esa fotillo me referia yo...
Cuál es Leti? Cuále s Carla?
Carla es la de azul porque lleva bolso y está fuera de su casa?
Leti es lade morao por tanta cabellera? Ya se sabe que cuanto más al sur, más pelo. O porque un catalàn le hizo el vestido y se quedó corto de mangas?
Y por la pose del de medio cuerpo, supongo que es D.JuanCa, que debía estar... que vamos...

Adivina, adivinanza... quién es quién?

Solución. Semana pasada en Lecturas
jejejeje...

Carlos ha dit...

Pues yo creo que la de granate es la Leti. Ella siempre lleva zapatos con plataformas y taconazos a causa de tener complejo de bajita y no quedar mal al lado de su marido.
Carla Bruni es más alta y no le hace falta taconazo...
Fijaros en los pies...
Eso sí, cada una de ella con algún kg de más no estaría mal porque parecen dos raspas!