dimecres, de maig 06, 2009

La foto misteriosa

És una llàstima que jo sigui tant inútil informàticament. El "listillo" del Melich-kito, que m'imagino qui és, m'ha fet la guitza. Ara, fent cas al consell del meu amic Cachi, n'incloc una de més fàcil. Hi passeu molt sovint pel davant. Podeu considerar-la, també, una foto denúncia.






¿No us ha passat sovint, caminar per un carrer del vostre poble i comprovar que, de sobte, un detall, un portal, una façana... us és desconeguda? Quan esteu farts de pasar-hi pel davant...

"Això estava aquí, abans?" "Això era així ?"

Sí que us ha passat, no?

També us ha decebut no saber reconéixer una fotografia de qualsevol indret del poble. Avui us proposo una endevinalla.

A quin carrer de Calafell correspon aquesta imatge? Quan ho descobreixi, hi haurà qui tindrà una sorpresa.

12 comentaris:

Què t'anava a dir ha dit...

A calafell encara teniu plaques. sou uns afortunats.

melich-kito ha dit...

Si clicas encima de la foto, está se abre en una ventana del navegador, y en la barra de dirección aparece su nombre. Carrer Major.

Lamento explicar el final de la película, pero como foto misteriosa lo es más bien poco. Será porque Mèlich no sirve para esto del misterior, aunque él se lo crea.

Bandini ha dit...

Vaya... parece que a este le sigue faltando "gallardía" para dejar de ser "antoniónimo"...

Cachi ha dit...

Cullonis Mèlich! últimament només que surten pencus anònims o com diu un colega meu que es auditor: "populis vulgaris!"... En fi, personatges que s'amaguen sota pseudònims mal utilitzats, per llençar ofenses gratuïtes i infantils.

Doncs sí, Sr. "melich-kito", es el carrer Major, encara que més aviat sembli l'entrada del corral de la "pacheca". Quan el poble va anar creixent, començà a orientar-se cap al mar (més sol, lògicament) i el centre neuràlgic del poble es va desplaçar junt amb l'esglèsia i l'ajuntament, a l'actual Plaça de Catalunya. El poble, en general no té més vida que aquesta imatge tercermundista del carrer Major, però sembla ser que a partir del setembre es començarà a moure l'epicentre medieval amb les tan ansiades obres de remodelació dels entorns del castell, plaça de Catalunya,... serà aquesta la refinitiva? Tan de bó aquest diamant en brut molt aviat comenci a brillar. Molts veïns tenim projectes per aquest indret i aquestes obres poden reactivar, i molt, l'activitat turística del nucli.
Deixarem l'espelma encesa i creuarem els dits.
Per cert Mèlich, et proposo que de quan en quan podriem treure alguna imatge (si cal també amb denúncia) per tal que la gent poguem descobrir de quin indret es tracta, no? que et sembla? Això si, incrementant el nivell de dificultat, que ja veus que a certes "mentes" els hi és massa fàcil.

Vinga doncs! Salutacions!

Att,

Tomàs

Cachi ha dit...

La nova imatge es del que queda de l'antic magatzem de tumbones i patins de platja,... sembla ser que també li ha explotat la patata del totxo, no?

Toni Gallardo ha dit...

Benvolgut Mèlich

Un de la colla que et riu les gràcies i te la clava per l’esquena m’ha trucat intentant espantar-me dient que al teu bloc es fotien amb mi. M’ho he mirat i gairebé m’he posat a riure. No em molesta que se’m vulgui fer culpable de la sequera i de les males collites. Hi estic acostumat; m’ha passat altres vegades i el temps ja s’ha encarregat de posar tothom al seu lloc. És més, al fet li dono la importància que té, que és ben poca. Mira, una altra batalleta per explicar als nets.

Tampoc em sorprén que se’m vulgui atribuir l’autoria de certs comentaris anònims... des de l’anonimat. Francament, l’acudit és sensacional i fa gràcia i tot.

I una altra cosa: no cal que tireu de les insinuacions, podeu dir-ho clarament, ja que a fi de comptes ho feu d’amagat i a mi el nas se m’estarrufa per coses més importants.

Passo de tant en tant pel teu bloc perquè són consumidor impenitent d’Internet, no perquè el que hi dius em motivi especialment. Però no pateixis, que no passaré més i tot això que ens estalviarem.

En tot cas, t’agrairé a tu i a la teva claca anònima que els problemes que tingueu amb la gent us els resolgueu sense posar altra gent pel mig. No és molt demanar, oi?

Bandini ( palmero, por supuesto) ha dit...

Uy, cuánta justificación para un hecho que se nos atribuye erróneamente... y eso sin contar con la insignificancia de las mal llamadas acusaciones ( acusar es otra cosa, otra cosa muuuuucho peor)... demasiadas molestias nos estamos tomando unos y otros...

Bandini ( otra vez, por supuesto) ha dit...

Ah, por cierto, ¿de verdad te han llamado para decirte que en el blog de Mèlich se metían contigo? jajaja, pues vaya un lujo de llamadas que recibes, macho...

Aura ha dit...

Vaya Mèlich, cuanto chismorreo últimamente por aquí. Sólo uno apuntando a la solución a a tu adivinanza, y encima parece que se lo ha tenido que pensar. Yo entro y atino, puede que no acierte, però sería capaz de levantarme las piel si fallase. Apuntad todos que és el carrer Sant Pere 26, al costat del Racó. Endivina Gorina!

Y con los ojos cerrados...

Salutens

el Mèlich ha dit...

I al costat de cal Garsa.
Bingo Aura!!

La propera et faré rumiar més
petó
Mèlich

Cachi ha dit...

Vessss,... jo també sabia la direcció, benvolguda Aura. Cada dia hi passo per davant.
Haveure la propera, jaja,...

Aura ha dit...

Ves per on, jo fa anys que no hi passo pel davant, almenys concientment, però es el que té tenir memòria fotogràfica jajajaja...

Veeeeessss, i si ho sabies perquè no ho posaves?

Salutens