diumenge, d’abril 26, 2009

Tombs i més tombs

Voltes i més voltes.

Hi ha afers, com el cas de la zona peatonal, les pilones dels carrers, i ara, el tema de l'ocupació de via pública, que són nusos difícils de desfer.

Tothom parla segons "le va la feria" que diuen els castellans o "segons el vent que bufa" que diem a casa nostra.
Ara s'ha encetat la polèmica dels expositors al carrer.
A l'entrada anterior han sorgit diversos comentaris. Per això he decidit proposar una enquesta. Més aviat un mini-referèndum.














La meva opinió personal és que amb una reglamentació seriosa, els comerciants podrien treure el seu gènare a exposar, davant dels seus negocis.
Penso que això no seria pas en detriment d'aquest turisme tant "excel·lent" que l'ajuntament proposa i que mai tindrem.
Dit això, voldri afegir que els comerciants haurien de complir les ordenances que es posessin, consensuades amb l'ajuntament. No si val a practicar el lema del Fraga: "La calle és mia". Cosa que sovint es pot comprovar en alguns comerços i en algunes terrasses.

Hi ha d'altres feines a fer per mostrar una platja mínimament arranjada. Començant pels carrers que són un desastre, les obres comenzades i abandonades, que ofereixen una imatge depriment, els locals tancats, com el Cine Iris, que tenen les entrades plenes de runa....Les portelles de moltes faroles, obertes i accessibles a la mainada... Escomeses d'electricitat i telèfon que pengen dun filferro...Voreres intransitables, etc. etc. etc.




Porta d'emergència del Cine Iris

Ho dic des de la més absoluta neutralitat. El negoci de casa (forn) no ha tret mai gènere al carrer, ni tan sols un "pupitre" . Per tant, la meva opinió és sincera i objectiva.
Penso que l'ajuntament vol jugar a tirar-se dins l'àrea, per amagar altres mancances que sí són penalty. Per tant : targeta groga.