dimarts, de març 24, 2009

Arribarà el TDT?

He llegit al 3 de 8 i al bloc de Segur de Calafell que la setmana passada es va presentar el projecte d’instal·lació al Baix Penedès de la TDT (televisió digital terrestre). Ens n’hem de congratular quan aquests avenços electrònics arribin definitivament a casa nostra. El veïnat, amb l’afany de posar-se al dia, ja fa més d’un any que té els aparells de TDT a casa. Els comerciants i les marques ja van fer "l’agost". Però el seu funcionament és deficitari. No s’agafen la majoria d’emissores catalanes i les de la resta del territori surten pixelades i amb interferències, esclafits i parades d’imatge que fan emprenyar els més serens.També és hora que les cobertures de mòbil i l'ADSL, acabin de ser efectives a tota la comarca. Hem d’esperar al 2010. Esperarem...Podria ser que ens quedéssim sense imatges quan desaparegui, definitivament, el sistema analògic?

Imatge:
http://extremecatholic.blogspot.com/images/severina-pixel.jpg

2 comentaris:

Què t'anava a dir ha dit...

Tranqui que amb el temps tot s'arregla. això ho han fet per fer competència a les privades, però crec que com més canals, la tele és més basura perquè tots van a competir i ja saps el que ven en aquest tros de la terra.

Anònim ha dit...

A veure si és veritat! fa una estona estava intentant veure la tele i cada dos per tres es queda com parada la imatge i surten els quadrets del dimoni.
Creuarem els dits que potser que Déu o alguna força superior ens ampari amb el TDT!!!