dissabte, de febrer 21, 2009

Una més

"Hartos de que nos discriminen y nos ninguneen, os informo a todos aquellos que se sientan de Segur que mañana sábado a partir de las 23hs, un grupo de amigos de Segur nos vamos a plantar en el Paseo Maritimo a la altura del puente para intentar desviar la Rúa y hacerla subir por el puente como se ha hecho todos los años.No sé si lo conseguiremos pero como mínimo haremos saber nuestro malestar. No tenemos intención de hacer una protesta violenta pero si hacerles llegar a todos nuestro malestar.Si te identificas con nosotros hago desde este blog un llamamiento a la sublevación de tanto mangoneo y creo que ésto debería ser el comienzo de una actitud ante tal discriminación que venimos sufriendo. Basta ya de ser títeres en manos de ....... de tres al cuarto.OS ESPERAMOS. Cacerolada y a disfrutar del Carnaval".

M’ha arribat aquest mail que proposa boicotejar la rua de Carnaval després de la sortida. Aquesta mateixa nota la podeu llegir en diversos blocs que teniu aquí al marge.
Segur de Calafell reivindica (una vegada més) el pas de la rua pel seu nucli principal, com es feia els darrers anys.
Es veu que el destí de Segur és passar tota la vida reivindicant. Quan no són els carrers, és la carretera, quan no, els Reis, ara el Carnaval…i tantes coses més.
No sé perquè la dèria dels nostres governants (?) en canviar constantment les coses. Una cosa és canviar per millorar, altra és anar deteriorant allò que s’havia consolidat (Per exemple el Parc Nadalenc que ja fa temps que és un cadàver vivent).
Avui, aquesta manifestació de Segur pot esdevenir un fet violent; demano que no sigui així.…Però mai se sap. Els ànims estan enverinats i el sarau pot ser important. Les autoritats ho saben, perquè han convocat gran contingent de Policia Local i Mossos d'Esquadra.
Seria penós que, per manca de visió, ho haguéssim de lamentar...

I aquí, em tornaré a fer pesat. Per què no la segregació de Segur? Al menys la seva autonomia.
Deixem que faci les seves coses independentment del poble i de la platja on no hi té cap arrel. Ni cap semblança. Segur, per a nosaltres, és com El Vendrell, Cunit o Bellvei.
Segur ja té totes les institucions per esdevenir un nucli independent. Ja és madur, ja és prou important.
Té col·legis, institut, parròquia, equip de futbol, amb el seu camp, Poliesportiu, dispensari (Minso però en té), estació de tren, port pesquer i esportiu, clubs de tota mena, Festa Major, associacions i, el què és molt important, gent amb empenta i ganes de lluitar...
Deixem-nos d’interessos i de política barata.
Segur ha de caminar sol, d’una punyetera vegada. Com ho fa Cunit, per exemple.
Segur no ha de reivindicar més!

6 comentaris:

Què t'anava a dir ha dit...

Jo ho tinc molt clar. Segur indenpendent. Per favor, ja toca que els hi donin la indepència. S'ho han currat.

Sonia Mirambell ha dit...

Els nostres més sentits agraïments, per la divulgació i pel vostre suport !

Blog de Segur ha dit...

No anem a fer mal a ningú i és una protesta 100% no violenta.
Si plouen cops de porra o pitjor, els retratats seran ells.
Tot passa factura.

Gràcies per divulgar-ho. A nosaltres ens va arribar ahir la proposta i allà hi serem.

Anònim ha dit...

Una resposta a la segregació;
Segons tinc entes el proces juridic d'una segregació es força complicat, triga molts anys i no es garantitza la solució. Crec que existeixen altres elements de funcionament administratiu que d'aplicasr-se aurien d'acabar amb la discriminació i la marginalitat, sería organitzar el municipi en districtes administratius, per una banda no duplicariem l'administració i per altra es farien les inversions en funció de la població, que es en definitiva el que busquem els que estem farts de viure en un poble sense equipaments i poc estructurat. un saludazo

Nevot ha dit...

Dons be, havia un dispositiu policial al pont que no estava gens malament, tant de bo s'haguès quedat a vigilar les vivendes que reventen els "cacos" dia sí dia també.
Va anar tot be, es va parar la rua 10 minuts (i 10 més perqué el primer tractor es va 'morir') i no hi va haver cap problema.
COm es va dir, un grup d'amics i veins varem expressar de manera pacifica la protesta, els membres de moltes comparses van aplaudir la iniciativa quan passaven davant la pancarta mes gran que teniem i fins la propera...

Anònim ha dit...

Us he de felicitar. No us vaig fer recolze perquè avui he llegit els blogs i ja és massa tard. No solament Segur existeis sinó que també dóna vida a la resta del municipi!
També aprofito per felicitar als meus amics del Titanic. És la carrossa de Segur de Calafell i cada any deixen el llistó més alt a la resta de carrosses. Per tant, qualsevol persona de Segur que vulgui participar ha de formar part d'aquesta carrossa o crear una de nova però, SEMPRE, reivindicant que són de Segur de Calafell!