dissabte, de febrer 14, 2009

Fil indirecte

Quina casualitat!



La Líria de cal Vadoret, cada matí, em reservaba un parell d'exemplars del diari Aquí. És un periòdic gratuït que es podia cercar a l'ajuntament i en diverses dependències municipals.
Doncs, ves per on, ja fa dies que el diari ha desaparegut d'aquests indrets oficials de Calafell.
Tot va ser l'aparició de l'afer "Angi" , que ha aixecat tanta polseguera, i desparéixer el diari Aquí, el qual havia publicat l'exclusiva. Quina casualitat, no?
Seria una bona pregunta per al "Fil directe amb l'alcalde" si, en realitat, fos "directe". Però com que no és més que un filferro rovellat...
Veritat, Transparència, Democràcia... Sí, i un be negre amb potes rosses, com diuen al meu poble.
Què diferent és la democràcia dels qui governen de la democràcia del poble.
Tenim sort que hi ha diaris que no es poden vetar, al menys a Calafell, sinó, no llegiriem ni El periòdico, ni el Diari del Baix Penedès, ni el 3 de vuit, ni el de Tarragona, per posar uns xemples.
Quan l'ajuntament és venja de forma tan barroera d'un diari, és perquè se li crema la cua... Per si les mosques, matem el missatger.
Ai Jordi Sànchez, qui t'ha vist i qui et veu!...

4 comentaris:

Doc ha dit...

I ara...

El "segrest" de la premsa és un dels mitjans més habituals dels que tenen draps bruts, dels que saben que no tenen la confiança d'aquells a qui (en teoria) representen.

Calafell és una república bananera en petit.

Potser Sánchez (qui t'ha vist i qui et veu) és el cap visible peró no és l' únic bananero.

Anònim ha dit...

Donde estará l'AQUI que incluso lo podiamos recoger en el Ayuntamiento y ahora ni eso, claro que en la estación a las 7 de la mañana siempre había incluso en el bar frente a la estación.
Ahora nada de nada no puedo leer del AQUI.
¿¿¿tamto miedo le tienen a un periódico independiente como el AQUI??

Què t'anava a dir ha dit...

Potser algú ha comprat tota l'edició de calafell, encara que siugi gratuït. Tot te un preu inclús els que són gratis.

Anònim ha dit...

doncs jo animo al que el portin als comerços de Segur que estiguin oberts. Els bars propers de l'estació o a l'anden del tren...
És increïble el que està succeïnt a Calafell; realment estan ventant el dret a la informació!
Aquesta acció diu molt de la gent que governa. Si realment estan tan tranquils i diuen que ells no han fet res, que deixin que la premsa faci la seva tasca i ells demostrin que no són certes les declaracions d'aquesta noia, del policia, i altres que ja els hi han portat als tribunals i han guanyat!