dijous, de febrer 12, 2009

Aclariments inútils




Com que rebo mails referents a la desaparició dela meva pàgina web (ara també se'n diu del meu web), vull aclarir algunes coses. No crec que siguin pas de vital importància, al cap i a la fi aquella pàgina no era res mès que un àlbum de memòries i records, més d'interès personal que de cara al públic. Ja sé que em podeu dir "doncs perquè la publicaves?"
De fet, va ser un exercici informàtic, autodidacta ,que em va portar moltes hores de feina inútil, i que , finalment, amb l'ajut de la meva estimada Monalitza, vaig poder "penjar" a Internet.
Quan vaig descobrir el món dels blocs, la pàgina va passar a un segon terme. El bloc és més actiu i a mí, que sóc una persona pragmàtica, m'agrada més furgar en aquest camp de les bitàcoles que en un web que és més passiu, més mort, vaja.
Però què ha passat emb la pàgina?
Veureu, jo la tenia ubicada en un hosting de Lycos. Aquesta empresa, arrossegada per la crisi, com tantes altres, se n'ha anat en orris i m'ha traspassat el meu domini a una empresa nova que s'anomena Strato.
Com que sóc un inútil informàtic, ara em trobo amb moltes dificultats per a publicar la pàgina en el nou domini. No sé com funciona l' FTP, o com cony es digui.
A més, se m'ha complicat el tema perquè encara no tinc el PC arreglat (,cago'n la puta) i m'estic barallant amb el portàtil de la dona que no tinc per la mà (ni el portàtil ni la dona) i...bé què us pic explicar més.
Com sempre hauré de demanar auxili al meu àngel de la guarda, la Trini, per poder sortir del tràngol.
Triniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! SOS!

3 comentaris:

Eugeni ha dit...

Ei, jo si vols també et puc donar un cop de mà.
Tot i que pot semblar una mica difícil, és com tot en aquesta vida fins que no ho proves no saps com fer-ho.

Trini González Francisco ha dit...

Pepituuuuuuuuuuuu!!!
Fa un parell de dies que et vaig escriure aquí, en el blog, per a que ens hi posem quan vulguis.

Ara, a més, tenim l'Eugeni, que és un professional.

Jo crec que seria una llàstima que deixessis perdre la web.
De totes maneres, no sé com ha anat això de Lycos, però abans d'esborrar res, t'haguéssin hagut d'enviar una còpia de la teva base de dades o, si més no, facilitar-te la manera de fer tu la còpia.

Ambtot, si en el teu PC conserves les carpetes de la web amb les imatges i les planes que vas fer amb el FrontPage només caldrà pujar el que tu vulguis que es vegi. No és difícil, però sí laboriós.
Quan tinguis l'ordinador a casa, quedem un matí.

el Mèlich ha dit...

Gràcis companya i company :Trini i Eugeni. Ara estic una mica entrafagat configurant l'ordinador però , naturalment, penso penjar la web a Internet, entre altres coses, perquè ja he pagat.
Eugeni si no tens dificultat, pots incloure l'adreça del meu bloc a la pàgina de l'Argentera, de moment, en lloc de la meva web desapareguda.
Gràcis per tot
Mèlich