dimarts, de desembre 02, 2008

Uns bons Reis


Segur: "Quien no llora no mama"

A partir d’avui, tots els municipis esperen que caigui el “manà” que el govern ha promès i decretat .
Vuit mil milions d’euros. Em sembla que ho he entès bé. Amb tant tràfec de milions estic atabalat. Quanta més crisi hi ha, de més milions es parla, quina paradoxa. Ja té raó la dita de que “Qui té gana somia pa”.
Podeu llegir en el bloc Segur de Calafell, una crònica que ens informa d’on aniran a parar les engrunes d’aquest decret del anomenat “fons estatal d’obres”, a casa nostra.
Segons l’ alcalde, la quantitat que correspongui a Calafell, serà destinada integrament a Segur. Aquest any, malgrat les trifulgues, els reis seran generosos per als "segurencs". Servirà per a posar uns quants cataplasmes a la via pública i, si sobra quelcom, es dedicaran a obres d’equipaments.
És diu que aquesta injecció d’oxigen econòmic pal·liarà, també, la situació desesperada de pèrdua de llocs de treball.
Amen!!

Esperem una informació transparent de la gestió. Estem tant escamats amb el trasbals de diners municipals que sempre tenim el temor de que es perdi part de l’oli pel camí...La llepolia, moltes vegades, fa estralls.
Segons acabo d’escoltar en una emissora de ràdio a la que tinc plena confiança, els fruits d’aquest decret es començaran a notar a partir del primer trimestre de l’any nou.
A mi, personalment no em sap pas greu que sigui el barri de Segur el beneficiat. De fa temps, aquell veïnat es queixa de l’abandonament que pateixen per part de les autoritats. Potser hi haurà veus en contra d’aquesta decisió (això passa sempre). Però hem de comprendre que Calafell està tant sota mínims que, a veure qui és el “guapo” que sap on és més necessària l’actuació. Perquè, malgrat els grans projectes que hi ha a punt de començar, la via pública, dit en plata, "els carrers", de TOT Calafell estan a punt per celebrar-hi un trial o una cursa de motocròs.
Esperem que aquesta xocolata del lloro, que repartirà el govern, faci content a part del veïnat de Segur. La Platja, el poble i les altres urbanitzacions, esperarem asseguts a la porta de l’església, fins que arribi una nova almoina.
Oremus...

1 comentari:

Què t'anava a dir ha dit...

Serà per pagar alguna escultura del Barceló.