diumenge, de desembre 28, 2008

Impacte!!

Calafell, 28/12/08

Parera trenca el pacte amb Jordi Sànchez


Ja feia dies que hi havia rumors, en els cercles polítics de Calafell, de la mala maror que reinava entre el tinent d'alcalde Josep Parera i la primera Autoritat municipal. Finalment ha saltat la notícia. A mi me l’ha servit l’Agència Tothosap i, simultanament,La Consultora de Comunicació Local. El propi Parera havia fet declaracions off the record, manifestant un notable cabreig pel distanciament del seu home de confianza, l'omnipotent M. Romero que, darrerament, ha muntat al tren de l'alcalde Jordi Sánchez (recordant altres temps).Finalment, ha saltat la notícia: Parera, especialista en transfuguisme, pactisme i mocions de censura, ha deixat Sánchez a l'estacada i no es descarta que, passat festes, hi pugui haver una nova moció de censura molt similar a la que l'any 2001, que va desbancar Sánchez de l'alcaldia.

Aquesta llengüeta ja feia sospitar

Segons manifestacions del Parera, El Romero, s'ha acostat tant a Sánchez, que el tàndem Romero-Parera, s'ha esmicolat. Ara caldrà veure si algun membre d'ADMC seguirà al Tinent d'alcalde trànsfuga. I també veure quina posició adobta ERC.Esperarem esdevenimets. En aquesta entrada d'any nou, que per més inri, acaba amb 9, a la Casa de la Vila, hi pot haver un trasbalç d'aquells que fan època, Encara que els calafellencs ja estan curats d'espants. Ara cal preguntar: El Parera tornarà a sortirse'n amb la seva? Que passarà amb en Carles Rion i la seva “esquerra“ quasi dreta? I CIU, com respondrà? I el PP, resucitarà? Calafell Ràdio ens posarà al corrent de la situació, en el nou programa dels diumenges que ha supstituït "Ecos del Sur". Atents!! Si voleu més informació sobre el tema feu clic en aquesta adreça electrónica i tindreu tot allò que espereu saber
http://www.consultoralocal.com/

11 comentaris:

Què t'anava a dir ha dit...

Aixo es fantasia i no és cap inocentada

Pipo ha dit...

Que vols que et digui amic Mèlich... Sembla una inocentada.
Que la desunió de Parera amb Romero és total, estem d'acord.
Que l'apropament entre Parera i Triadó diuen que és evident, també.
Ara bé, que farà doncs en Parera? Marxarà tot sól? No sé... Ho veig dificil. Sembla que a ADMC s'està quedant més sol que la una....

Toni Gallardo ha dit...

Mèlich,

moltes gràcies per la publicitat que li has fet a la meva empresa. Tens el café pagat cada nou client que entri.

No és que calgui, perquè les coses afortunadament van bé, però mira, no se sap mai. Ja t'avisaré pel primer café. Pots avisar els teus lectors que t'esmentin quan em truquin?

Toni Gallardo

Anònim ha dit...

Pero, es o no es una inocentada????????????????????????

el Mèlich ha dit...

Hola Toni Gallardo.
No deix de ser curiós que una inocentada t'hagi fet decidir per a posar-te en contace amb mi.
Ha estat una grata sorpresa deduïr que gent com tu tafaneigen aquesta modesta gàbia de grills.
Bones festes (les que resten) i Anys nous amb plenitud (que en siguin molts)
Salut!
El Mèlich.
P.D. Com a bon cronopi, sóc bèstia de carajillo

Toni Gallardo ha dit...

Melich, ja saps que pots pensar el que vulguis. T'he parlat en to jocos, perque aixi he interpretat la teva referencia a la meva empresa. Tampoc es el primer cop que entro, ni el primer que et deixo comentaris. No se d'on ve, doncs, la teva "sorpresa". Si en comptes de cafe ha de ser carajillo, tampoc sera problema. I suposo que tampoc hi haura problema perque si algun dia faig jo una innocentada pugui tirar dd beta de Forns Bolet,no?

Pipo ha dit...

I tant que és una inocentada!

Eva ha dit...

Quina llastima, ja m'havia fet il.lusions¡¡¡¡¡¡¡¡¡
Feliç any Nou¡¡¡¡¡¡¡
Petons a tots.

Nevot ha dit...

Innocentades les que ens esperen a l'ajuntament aquest 2009. Amb aquesta patuleia la realitat sempre superarà a qualsevol ficció.

Per a tots, els millors dessigs pel 2009.

Sonia Mirambell ha dit...

Ja, ja, ja ...., quin batibull !!!!, hi estat uns dies fora i .....que bo !
Penso que, ser polític es un fet de devoció i no de vocació, i si a un no li agraden les “magranes”, menja “magranes” eixís rebenti ...la balança del poder ho justifica quasi be tot, i axó NO es bo.
Sincerament...hi passat una bona estoneta llegint jejeje !!!.
Salut, “ €s” i rialles !!!

Anònim ha dit...

Crec que el Nevot no va mal encaminat quan diu que la realitat superarà la ficció i us ho dic de bona font. Ara us faré un plantejament molt fàcil. El sr. Sànchez ja el coneixem com es: mira a tothom per sobre de l'espatlla i es creu el salvador d'aquest poble encara que molts dels seus projectes no contemplen la seva realitat( també el seu equip de partit). Això al sr. Parera ,com a qualsevol persona, l'indigna però no vol dir que ell sigui el bo de la pel·lícula perque, ell vol viure de la política i també fa que els interessos personals passin per sobre dels generals. Ell i també tota la gent que en aquest moment l'influencia com son el sr. Triadó, sr. Carles Rion, sr. Constantí, sr. Clavero, sra. Olga Elvira, etc, etc, etc. Gent que, com he dit abans, vol viure de la política sigui per qüestions econòmiques o per qüestions de protagonisme.