dijous, d’octubre 02, 2008

Fe d'errates

Més Veïns



Eva, en un comentari que podeu llegir en l'entrada anterior, ens diu que l'AVSU no té res a veure amb VEÏNS que és el magazine d'una altra associació que porta el mateix nom.

Jo, des d'aquí demano disculpes per la relliscada, deguda a la confusió provocada per la gran quantitat de blocs relacionats amb Segur de Calafell i que demostren les inquietuts veïnals que hi ha en aquest nucli del municipi. D'un temps cap aquí Calafell bull amb iniciatives i accions de reivindicació de tot el veïnat queixós de la tasca de l'ajuntament.

Això és bo. El que em sembla més perillòs és aquesta proliferació d'entitats que van naixent. No sé si li convé al nostre barri veí. Penso que dividits es fa menys feina.

Rectifico, doncs, la meva informació i adjunto el web de l'Associació VEÏNS.

I també els desitjo sort.

5 comentaris:

Sonia Mirambell ha dit...

Mèlich, jo també et dono les gracies pels teus ànims, pertanyo al AVSU que no a Veïns, per la part que amb toca, disculpat del tot, cap problema !

Millor "pecar" de més que no pas de cap, cadascuna te la seva pròpia personalitat, donades les circumstancies d'aquest municipi, fomentar l'associacionisme entre els ciutadans, estar força be, ja que s'incrementen les possibilitats de ser escoltats.

L’AVSU, es crea a partir de la necessitat de canvi, per la històrica manca d’inversió que aquest ara dit “nucli de Calafell” pateix i a la vegada sofrim els que vivim a Segur, com molt be dius Segur s’ha fet gran, ho han deixat créixer i créixer ...construint i construint, sense tindre mínimament en comte les necessitats que tenen els veïns d’equipaments i serveis, i sense invertir per la conservació de les estructures vials, durant molt de temps el manteniment ha estat minvat, ara paguem les conseqüències, i sembla que així seguirà, perquè escoltem tot sovint moltes declaracions de intenció, però realitats ni una.

Ens està bé que arreglin Calafell poble i platja però sense oblidar-se’n de Segur i d'algunes urbanitzacions sotmeses al mateix oblit, la política del embut mai ha estat l’adient.

MoNaLiTzA t’estem agraïts per matisar...

Les gavines ja no canten tant, només donen la benvinguda jejejeje... !!!!!

Eva ha dit...

Les Gavines ja estan de vacançes.
Oh Gavina voladora
que volteges sobre el mar
i al pas del vent
mar enfora
vas voltant fins arribar
a la platja assolellada,
platja de dolços records
on dia i nit hi fa estada,
la nina dels meus amors.
......
Gracies Melich

Què t'anava a dir ha dit...

Uf. EN tot aixo dels veins hi ha força miniassociacionisme i és facil posar la pota. tu tranqui.

Anònim ha dit...

Gràcies per no agafar-vos-ho malament (lo de les gavines, vull dir) :)
Una abraçada.

Eva ha dit...

Carinyo, jo no m'agafo res malament.
Tinc molta paciencia.
Petons.