divendres, de setembre 05, 2008

Empaties


El Tothosap.Tant amb el Tothosap, com amb la gent del Diari del Baix Penedès, sempre hi ha agut empatia. Especialment amb l' admirat Llorenç Avinyó que és amb qui tinc més franquesa.
El personatge entranyable del Tothosap és el testimoni i exemple ideal que furga en les consciències dels lectors, per demostrar que mai hem de perdre l’humor, malgrat la picor d’alguns comentaris.
Sempre que els he fet arribar les meves elucubracions literàries d’anar per casa, me les han publicat sense cap mena d’impediment, encara que els continguts, no sempre, hagin estat massa “políticament correctes”.
Avui he tingut una sorprenent alegria en veure el meu nom a la secció de l 'entranyable Tothosap. Ho dic perquè m’he assabentat que visita aquest racó de xivarri i n’alaba el seu contingut. Ha estat tot un honor.
Sempre he dit, i ho ratifico, que el Diari del Baix Penedès és el meu periòdic de capçalera, junt amb el 3devuit.
No acostumo a llegir més premsa, tret d’alguns articles d’opinió que em recomanen o que, esporàdicament, descobreixo en algun bar del veïnat. I no és per la crisi. Bé tampoc he de justificar perquè.
He de donar, doncs, les gràcies al meu virtual amic Tothosap i a tota la redacció del Diari.
Em fa content saber que ens som fidels .

1 comentari:

Anònim ha dit...

Això és propaganda! I lo demés son hòsties, home...! ;)