divendres, d’abril 25, 2008

No hi ha ni un duro

Ni 0’03 €






No tenen remei, ja podem predicar. Els partits polítics estan ancorats en un sistema rovellat, antic i caspós de fer política i s’entossudeixen en seguir així.
No comprenen que a les urnes cada vegada hi va menys clientela. Potser ho volen així. Al cap i a la fi, amb el sistema electoral vigent, poden fer les seves bretolades pactistes sigui quina sigui l’abstenció.
M’explicaré: Tinc a les mans el pamflet que ara es titula CALAFELL i que com sempre (mani qui mani) no és altra cosa que un inventari de propaganda del govern de torn. Ara els socialistes, abans els de CIU, mostren les grans obres que es duen a terme al municipi amb gran despesa de fotografia de paper de qualitat i d’autocomplaença bavosa. Si els veïns ja les veiem i les “patim” les obres que es fan.
Però no és aquí on anava. Volia, simplement fer notar que, ja que es fa aquesta despesa desmesurada (tot i no tenir ni un duro), es podrien dedicar, als partits que són a l’Ajuntament, un espai més ampli per exposar les seves propostes.
Però no, només se’ls dóna una pàgina per a 5 partits que han d’imprimir amb lletra de prospecte, farmacèutic.
De què té por el poder? A sr destronat? No, home no. Que aquí no es menja a ningú, que els altres partits no us faran cap mal.
I per a fer retrucar timbals de circ, arribem a l’article del PSC.
Diuen que no hi ha ni un duro (5pts.+o- 0’03 €). I es queden tant tranquils. Diuen que van trobar la caixa buida i a més uns números vermells esparveradors. Quina barra.
La primera mesura que van endegar va ser ”actualitzar-se” els sous. (Pobrets). Com poden presentar aquestes galtes al veïnat sense que ningú els hi trenqui?

Membre de l'ajuntament al final de la Legislatura


Però la cabriola més espectacular, la podem llegir més avall: "Sense ni un duro (0’03€)", han tirat endavant tot un inventari d’obres i despeses que exposen amb orgull en el pamflet.
Sabeu com van afrontar aquesta paupèrrima situació de les arques calafellenques? Doncs “posant-hi imaginació”
N’estic segur, si llegeix aquest escrit algun gran empresari que passi una crisi forta, els fitxarà a tots, fins i tot als qui estan de baixa per depressió.
Senyors del PSC no podríeu estalviar-vos aquestes pamfletades demagògiques? O és que al veïnat ens heu pres per bajanets? Al darrera de l’escrit, només en llegir la primera frase, ja ensenyeu el llautó. Només escriviu per desacreditar els vostres oponents. Jo em pensava que no cauríeu en el mateix joc de l’oposició (CIU) que empra, seguint la tradició, les desqualificacions i els descrèdits per dir que , al menys “ fan alguna cosa”: Estar emprenyats.
Però com sou tots plegats reiets. No aneu bé. El que més greu em sap és que alguns de vosaltres, no fa massa em mereixieu un gran respecta que he anat arxivant al calaix de l’oblit.
Ja no parlo de l’ADMC perquè ja fa temps que ha deixat d’interessar-me aquest grup de saltimbanquis oportunistes.
Governeu, feu el que pugueu, però no ens preneu més el pel, uns i altres.

2 comentaris:

pktd ha dit...

Sí que hay dinero estimado Mèlich, por supuesto que lo hay. Es la cantinela de siempre, cuando uno llega al poder subraya lo mal que lo ha hecho el anterior por si acaso, no vaya a ser que las cagadas del actual sean todavia mayores. Como bien dices lo primero que hicieron "estos ahorradores" fue subirse el suelo, ¿hay o no hay dinero? ¿usaron la imaginación? ¿todavía imagina el amigo Bonilla que tienen sueldos de obrero?.

¿Quieres más morro Mèlich?, llevo dias preguntándome con qué agua van a llenar las flamantes piscinas y con qué cara van a inaugurarlas mientras se dice por activa y por pasiva que estamos "secos".

Calafell da risa desde hace años. Tengo envidia de otras poblaciones que día a día mejoran, Cambrils, Sitges, Cunit... Mientras, nuestros políticos están más pendientes de que no les quiten la silla que de no se rompan las patas de esa silla por viejas y por no cuidarlas.

Saludos Mèlich.

el Mèlich ha dit...

Gràcies Jacke per viditar-me.
Encara segueixes amb el teu silenci?
Va home anima't que a Calafell es necessiten veus com la teva.
Una abraçada
Salut!
Mèlich