diumenge, de setembre 29, 2013

Pilar del 3 de vuit 27/09/013



“A cèntim i mig…”

“A cèntim i mig l’arengada i mitja, quan valen dotze arengades i mitja?”. La resposta és clara encara que sembli complicada. El senyor Fernández Diaz, ínclit català al govern t’Espanya, a l’hora de jutjar la Via Catalana de la Diada, va fer un compte de la vella semblant: “400.000 Km.de cadena a persona per metre, 4ooo.ooometres, o sigui 400.000 manifestants”. Va voler aplicar una mena de juguesca popular semblant a la de les arengades. Però no ho feia de conya. Aquí rau el cinisme. Hi ha molts babaus manipulats pels anti- independentistes, que això s’ho creuen. És com la majoria silenciosa de la senyora. Camacho: “Si es van manifestar un milió i mig, a Catalunya, és van quedar una majoria silenciosa de cinc milions, a casa, que no volen la Independència, més clar l’aigua”. A la costa del Baix Penedès, on jo visc, hi va haver una majoria “silenciosa” que havia de pencar, encara que fos festa, i no va assistir a la cadena, tot i ser independentistes. No cal que en faci un llistat detallat perquè tots vosaltres en coneixeu més d’un i d’una dotzena. Això només mou a una reflexió que ja cansa per repetitiva, es manipulen els fets, els números, les dades, fent girar la veritat com un penell al vent. Tot això no te gaire importància perquè els qui vam ser a la Via, sabem que -en el meu cas a Bellvei/La Gornal (298) - hi havia tres fileres de gent cridant Independència, i d’altres, als fogons d’un restaurant, en una botiga o en un bar, que “silenciosament”, també ho demanaven.
I , finalment, constatar també que l’helicòpter de la caverna, al no poder filmar cap espai buit, se’n va haver d’anar amb la bandera híbrida entre les cames...”Dotze cèntims i mig”. 


3 comentaris:

Calafell Truca ha dit...

Collons Mèlich, qui t'ha vist i qui et veu. El teu blog abandonat i ja no protestes dels polítics ni de les mancances de Calafell, ja no escriu les teves veritats, ara vas de bisbe enterrasardines de la mà de l'alcalde.
Renoi, esperava més de tú. O potser no, potser ja eres així i només obries la boca per veure si governava un altre a qui li fessis la pilota.
Quina llàstima, et tenia per una altra cosa.

el Mèlich ha dit...

A mi me la bufa que em tingui per una altra cosa una andròmina que es fa dir "Calafell truca". Com que sempre he estat coherent en la meva trajectòria vital, dono la cara, no com tu, que dones el cul. De fet m'he plantejat no respondre el teu missatge...però és que ja n'estic fins la fava dels anónims.
Simplement he de desmentir aquest canvi de jaqueta que veus en mi. Si vas assistir a la reunió del futr del vell mercat, sabràs la que li vaig armar al Sr. Olivella i al seu consistori, en públic i cara a cara. És només un simple exemple de la meva "incoherència".
El mateix tarannà que ara segueixo per l'Olivella el vaig seguir amb els altres manaires, excepte amb un que em va insultar publicament i que no anomeno per educació. Al cap i a la fi són els qui porten el poble, bé o malament, i se'ls deu un respecte.
I res més, no seguiré debatent amb tu fins que no et presentis amb noms i cognoms. La covardia la detesto.
Aire.

Anònim ha dit...

Mèlich, l'has tornat a cagar. Saps què passa, que pel fet d'escriure com anònim les meves paraules no deixen de ser menys vàlides ni són mentida i això és el que et cou.
Si no saps o no vols respondre a anònims, sigues coherent i no els permetis.
I si els permets i et diuen la veritat a la cara, aguanta el tipus, no et justifiquis valorant millor la paraula dels coneguts que la dels desconeguts, demòcrata, valent.
Això ha servit per despertar-te i veure una entrada al blog, molt suau. Veus? et fas gran.